måndag, juli 27

This thing about beeing beautiful

Det finns ingenting fel med att vara vacker, snygg, sexig och eftertraktad. Verkligen inte, men när dte hela går överstyr det är då det knäcker mej. Det funkar inte då, det känslan av välbefinnande och självsäkerhet, det försvinner, precis som om nån bestämde över mej. Ärligt talat, jag hatar det. Ingen bestämmer över mej, ingen ska ha krav på mej, ingen ska nångonsin få mej att känna mej underlägsen.

Jag är en tjej hyggligt vältränad, engligt många en snygg kropp och ett charmigt leende. Jag har fått höra att folk skulle kunna döda för att få mina ben, långa och slanka. Jag skäms verkligen inte för att visa upp dom i en kort kjol och ett par klackar. Jag njuter av att känna känslan av makt när killarna visslar efter mej och ger mej blickar. Det är en kick som gör att min 183 centimeter långa kropp växer lite till, det är riktigt peppande.

Jag är långt i från felfri, men jag är stolt över mej själv och hur jag ser ut. Jag har inga D-kupa bröst, men jag kan utan att skämmas gå i urringning. Jag är bekväm i mej själv och skiter egentligen vad andra tycker om mej, men ibland funkar det bara inte ändå.

Bara för att jag är ung, vacker och sexig betyder det inte att folk kan behandla mej hur som helst. Jag är faktiskt människa och har känslor. Framför allt invidier av det maskulina könet verkar tro att bara för att en tjej är attraktiv kan dom behandla henne hur som helst och ställa krav utan grunder. Krav dom inte har någon som helst rätt till att ställa, krav som kränker och sårar. Krav som får vackra tjejjer att känna sej billiga och objektiva. Det är fel, så fel det bara kan bli!

En attraktiv tjej har också känslor och kan krossas av denna behandling. vad jag vill få fram är att det är inget fel att tycka nån är attraktiv och uttrycka det genom att ge blickar eller bus vissla, men att ställa krav som tilfredställer sina maskulina behov, det är fel! En tjej ska få vara atttraktiv och vacker utan att sen få krav på sej!

Jag har nog bara rabblat strunt nu, men kände att jag behöver skriva av mej lite. Puss! / / Linda<,3

söndag, juli 26

What it takes to get out of this shit....

Ibland blir jag galen på människor, det är det enda jag ska säga om detta. Jag ska ta mej ur skiten och inte låta det rycka ner mej, varken dom eller deras ord. Jag spelar i en annan division än det dom håller på med. Rykten och idioti det är det enda det är verkligen; Lägg ner't, seriöst!

Dagen i dag ska va rätt seg faktiskt, Jag ska ta en sväng till stallet, ingen ridning dock. Ska bara rykta lite och sånt. Sedan ska det tvättas kläder så jag har nått att ta på mej igen. Känns inte som jag gör annat än och tvättar nu mera, men men, är man stor förbrukare på kläder så är man. That's it.

Det blidde tyvärr inget Uddevalla igår, såg en film med Ida istället. Marley & Jag. Riktigt sorglig film, jaah, jag grät, det gjorde jag. Jag skriver ett inlägg lite senare igen tror jag.

Puuuusssssa! / / Linda<,3

lördag, juli 25

Three days of partying in Sunne!

Jag är hemma nu jag, typ en vecka sen jag blogga sist och det har grejjer kan ni tro. Jag tog minisemester och stack till Sunne. Dansbands vecka där, med några på jobb och andra från hålan där jag bor, packa vi väskan och åkte iväg. Det va ruggigt länge sen jag haft så kul, party, sång, dans och allt som hör till! Helt awesome! Det rockade sönder! Kalas vart det på högsta nivå. Sunne -09, värt att minnas!

Men ibland hade det nog vart bättre att inte komma hem, intriger och skitsnack, för helvete; LÄGG NER! Jag orkar't bara inte!

L-l-l-liiiinda! <,3

måndag, juli 20

Sleeping all day away, that's my thing!

När energi är helt puts väck, det är då jag befinner mej en hel dag i sängen. En helg med för många timmars jobb, nästan 2/24 så är jag helt utmattad så behövs mycket åter upphämtande av sömn. Det tog jag igen idag. Jag har verkligen sovit hela dagen. Ända tills det att jag va tvungen att gå upp för jobb. Det är jobb som gälelr i morron, aknske också överby med Ronja. :)
Det blir Sunne ppå onsdag med S och några till, KALAS! :D

torsdag, juli 16

This is going downhill....

Mitt bloggande går verkligen bara utför. Det finns ofta inget speciellt att berätta utan bara massa schabbel, det finns ehlle ringen ork, lust eller tid. Okej, tid kanske punnits om jag tagitmej den. Men ändå, jag får la uppdatera er, mina "kära" läsare.

Jag trillade hem i lördags som ni vet, hade film marathon och sedan siv jag som en gris fram till halv åtta på morronen. Till er stora(?) förvåning har jag vart uppe halv åtta varje dag denna veckan. Jag har ridit två hästar, Smokie och Silver, varje dag, fem dagar i rad innan klockan vart tolv. Har vart hemma mellan tolv och ett varje dag från Nuntorp. Sååååå skönt att ha ridit klart vi den tiden, resten av dagen kan ägnas till annat, vilket är ruggigt chill. Måndag och onsdag har ägnats till jobb. 17-22. Dock har jag infinnit mej på jobb väldigt tidigt, då alla(!) mina chaufförer beslutat sej att åka hemifrån. För att slippa åka moped så har jag inte haft annat väl än att åka när dom åker. Anyway, tisdagen gjorde jag ingenting typ. Städade upp hemma på andra våningen och sedan åkte jag med mamma och handla. Idag, torsdag, va jag till Nuntorp, red mina hästar, kom hem och gick och la mej. Sov i ungefär fyra timmar och jag är ännu trött. Jag fattar inte detta. Hur trött är min kropp? Helt sjukligt!

I morgon, fredag, börjar Fallens Dagar i Trollhättan. Ska självklart dit. Dock bara i morgon som det ser ut nu. Jag jobbar lördag ooch Söndag jobbar jag också, men jag vill dit efter. Men det beror på. Så vi får se hur helgen ser ut. "Polackerna" är här. Peter, Lina och Lisbeth. :) ofc är dogsen med. Dom stannar över helgen. :)

Nu ska jag göra nått annat, jag vet inte vad, men va fan!

/ / Linda<,3

lördag, juli 11

Movie marathon after a long day...

Jag är hemma efter en låååååång dag i Tvååker på hundutställning. Joy fick Cert och Cacib med Bim, vilket resulterade i att Bernhardlundens fick ännu en champion i skaran. Lycka på hög nivå! What so ever, jag visade min pojkvän Baloo och fick en fin fin kritik på honom. :D Bagheera den lilla pusspuss fick ingen dålig kritik han heller.

Gårdagen spenderades på Bökeberg och Reining EM. Massa fin fina hästar och utomordentliga ritter. Träffat massa gooa människor och känt folk. :) Trevligt trevligt. Ryktet har också nått mej att Ebba gjorde en super ritt på 206 eller va det 205 idag och slutade där med som tvåa i EM klassen. Massa grattis till henne! :D

Just nu ligger jag i sängen och har film marathon. Tredje och sista filmen går just nu. En drama, en thriller och en komedi. Sedan ska här sovas, ska upp hyggligt tidigt i morron. Ska få ridit lite hästar på ridhuset och sedan städa.

Puuussss så länge! / / Linda<,3

torsdag, juli 9

Shopping in Malmö City!

Idag har jag sprungit runt i hela Malmö och shoppat med älsklings-Lina. Massa affärer och massa skratt. Telefonkö också på köpet. "Vill du ha en pinne uppkörd i röven tryck 5" ojoj.
Det går itne att beskriva. Helt enkelt! :D

puuusssa! / / Linda<,3

tisdag, juli 7

You migth be a bitch, but I'm more bitch than you!

Det va ett tag sen, men jag är tillbaka nu, i alla fall för denna stunden. Det har vart ganska lite bloggande dom senaste dagarna. Det har inte funnits tid, ingen ork och inget speciellt att berätta. Jag har liksom inget att berätta just nu. Elelr jaah, nu har jag det, men hade det inte innan. Därför kommer en rapport om helgen nu istället.

Jag har till och börja med jobbat som en gris. 5 timmar i fredags, 9 timmar i lördags och 10 timmar i söndags. PENGAR! Alltså har jag med nöd och näppe vart hemma. Efter jobb stack jag till Mellerud fredag och lördag. Trevligt med massa folk och kära vänner, lyckade kvällar. :)
Bråkat har jag också hunnit emd under helgen och jag pallar inte med detta! Jag behöver respekt, inte detta jävla schabbel hela tiden. Jag orkar inte. Passar det inte får det faktiskt vara, that's it!

Igår, måndag va det jobb och sen rida häst en sväng, sen försvann min energi. Jag gick med andra oord och la mej i sängen framför teven. Jag orkade verkligen inte; För mycket jobb, för lite sömn och för mycket rännande, kroppen tar stryk. Den ger verklugen sken av det.

I alla fall, jag ska snart sticka in i duschen och göra mej klar för jobb ikväll. Sedan ska det packas när jag kommer hem. Efter jobb i morgon far jag till Malmö med Lina. Torsdagen ska ägnas åt shopping, fredagen åt Reining EM på Bökeberg och Lördagen åt hund uts. i Tvååker. Sedan kommer jag hem på lördag kväll igen.

Jag måste bara påpeka det att jag älskar nylon strumpbyxor, det vet alla som känner mej, varför skyla mina ben, (som en del skulle döda för) i ett par leggins, nej! Det är inte min stil, jag visar dom helst. :) Men det jag vill komma till är att varför ska jag som är 185 i strumplästen behöva köpa storlek 52/54 för att dom ska räcka på benen och jag ska slippa gå och behöva dra i dom för att dom inte ska glida ner. Jag menar, det finns juh byxor med korta och långa ben, varfför finns det inte i strumpbyxor också? Det är lite dåligt tycker jag! Liksom "hej maskor" när man behövver gå och dra i dom för att inte tappa dom.

Nu ska jag göra nått vettigt och vill säga som avslut att det kan bli nått av detta, vad dte är kan ni fundera över!

Tjiiiiiiiiing! / / Linda<,3

fredag, juli 3

The thunder rolls cross the monuntains....

Dom senaste dagarna har vart bloggfria. Trots att jag har vart lledig från jobb sen i tisdags så har det liksom inte funnits tid att blogga. Jag har haft fullt upp och dessutom inte orkat blogga. Det har dessutom inte funnits nått speciellt att berätta så, värt attt tråka ut er med meningslösa rader om mitt liv. Då känns det nog bättre att klumpa ihop det som nu. Vi kan la börja med min första lediga dag, Onsdag.

Jag ringer kära Liza under tisdags eftermiddagen och bestämde att jag skulle fara ut till Grästorp och köpa Country mix till Smokie. När vi ändå va borta i krokarna, jag och mamma svände vi förbi farmors grav och kika till den. Sedan pös vi till Överby och handla lite grann. När jag kom hem va det sådär kvavt eftersom det åskat, så jag red runt fyra och sen va jag typ kalr för kvällen, så jag gick och la mej, trött som jag vaah. Nana kudden blev det.

Torsdag, ajg sov bort halva dagen eftersom jag va trötter, släpa mej upp ur sängen vid tolv kanske, okej halv elva. Frukost vart det. sedan massa jobb hemma, varvat med slappande. (A) Häng i en hängstol i skuggan med en bok är verkligen inte fel. Senare på kvällen ååkte jag och mamma ner till Sikhall med tre hundar och badade en stund. Ung hundar som för första gången badade så om någon undrar varför det sprang runt ett psykfall och skuttade och ropade igår kväll i Sikhall, ring inte polisen med ordination psyket nästa. Det va bara jag som lekte med hundarna. Dom tyckte om att bada och lekte som galningar. :D

Nu sitetr jag i alla fall på mitt rum, en sen brunch eller tidigt munch, jag vet inte. Måltiden avslutades med Jorgubbar och Glass till efterrätt. Åsker gör det och jag stängde till och med fönstret då det blåste upp ute. Jag sitter här med min bärbara på batteri och borde egentligen duscha, men vette faen om jag vågar det nu. Jobb ikväll och sen antagligen Kanalyran i Mellerud om vädret bättrar på sej vill säga. Nu har jag uppdaterat er lite och jag vill avsluta med att jag tycker om Mr. X så mycket! (L)

Puuuussssssselipuuuusss! / / Linda<,3