lördag, oktober 31

Det blir nog aldrig som jag tänkt mej

Nääe, mina planer; dom blir aldrig som jag tänkt. Igår, så skulle jag jobba till tre, åka med Simone till Överby och bara åka hem och slappa sen, blev det så, INTE då! Jag fick iställe åka tillbaka till jobb och slava några timmar extra.

Idag hade jag egentlige tänkt att va hemma, och och rida under dagen och slappa, blir det så nej. Jag ska "chef" i Restaurangen istället. Det blir då aldrig som jag tänkt, Men i morgon, då ska jag va hemma hela dagen, ta hand om mina stjärnor, Goofy och Smokie och bara vara. Guuud vad det ska bli skönt!

Vi höres nog av senare! (L)

fredag, oktober 30

Sista vardagen på lovet nu då...

Då va ännu en veckas lov snart över. Fredag innebär att det bara är två dagar kvar tills det att skolan börjar igen. Mycket minre rockigt. I allafall, dte har vart lite dåligt med bloggande, men jag har inte haft lust eller ork. Jag har inte heller vetat vad jag ska skriva om. Liksom, det har inte hänt nått speciellt.

Men nu ska jag kasta ut valparna och sedan åka till jobbet. Jobbar till tre, sen åker jag med Simone till Överby. :) Hemma ikväll igen,

Puuussssa!

torsdag, oktober 29

Torsdagen är över :)

En välfylld dag; Jobb, handla med mamma och sedan stallet och Nuntorp. :) Har rullat på massa, nu ska jag se film .:)

Höres i morron. :) Pusss!

Snart jobbdags!

Nu är det väldigt snart dags att fara till jobb och slita ihop lite pengar. Jobbar till två, rockigt! inte så länge, men segt med så kort tid ändå. Anyway, vi höres senare! ;)

Tjing!

onsdag, oktober 28

Sängen är intagen

Nu är dagen snart över; Ligger äntligen i sängen. Efter en välfylld dag så har jag äntligen kunnat slappna av lite.

Jag och Maria tog Volvon i morse och rullade iväg till Liza och hämtade upp ny Country Mix. Fika och massa prat. Eventuella arbeten och sånt. Anyway, efetr Liza stack vi till Trollhättan och hämta pass samt handlade lite.

Sedan väl hemma så blev det stallet och sedan lägga igen hålor på framfartsvägen har en tredjedel kvar typ. Sen tog jag mitt lskade vrålåk, Volvo BM 660(fina graj det ;D ) och åkte och hämtade Ida. Hon har åkte traktor för första gången i hela sitt liv! ;)

Nu är jag för övrigt blond igen.:) Ida färgade mitt hår. :) Men nu har vi lämnat av henne hemma igen och jag ligger i sängen och zappar på tv:n. Lite halv slapp, i morgon gäller jobb och sen rida! :D

Puuussss biatches!(L)

Onsdag!

Måndagen och gårdagen blev rätt mycker lack of blogging. Så jag får väll ta igen detta nu. Hmmm....

Mamma fick komma hem i måndags igen, som tur var. Så nu är hon hemma. Jag åkte trots allt på min yoga och va så spänd så det va riktigt med pain att vara där då. Ingenting gick särskilt bra.

Igår så va det jobb som gällde större delen av dagen och sedan träning på kvällen. :) Helt okej ändå. Jag skulle blogga igår kväll, men jag kom aldrig för mej liksom.

Just för tillfället sitta jag och väntar på Maria, vi ska åka till Liza och hämta ny countrymix. Sedan ska jag rida, lägga iegn grus på vägen, mocka och hämta Ida. Hon ska färga håret på mej.

Puss så länge! :)

måndag, oktober 26

....Och det gick åt helvete!

Första dagen gick käpprätt åt helvete!!! Ambulansen kom och hämtade mamma förut. Strax efter mitt senaste blogginlägg så svimmade hon och ambulansen kom och tog med henne. Great start på lovet liksom, eller NOOOOOT! Det va riktigt länge sen jag gråtit så mycket. Usch!

Som vanligt så när det händer hemska saker finns alltid alla där för en om man behöver prata, dom vill lyssna och säger att dom förstår. Lyssna det är det enda dom kan, men förstå hur jag har det finns det ingen människa som förstår. Det finns ingen som förstår hur det är att växa upp med en mamma som är som min.

Min Mamma är den bästa som finns; Hon ställler alltid upp på mej och Nattis. Vad vi än behöver så ordnar hon det. Hon finns alltid där, stöttar och coachar oss, på tävling, träning, hela tiden. Det kvittar vad det är så ställer hon upp. Mamma har alltid ställt upp för att vi ska lyckas trots att hon inte alltid har det så lätt själv.

Sen jag va liten, jag vet inte hur liten, så har mamma vart sjukskriven eller förtidspensionerad, kalla det vad ni vill. Läkarna säger att det är fibromyalgi, i folkmun utbrändhet. Ett ord som jag tycker är en lätt utväg för läkarna, inte för den som blir offer. I min mammas fall så istället för att ta reda på vad som egentligen är fel så skyller läkarna all hennes värk och liknanade på fibromyalgin.

Jag minns i början av hennes sjukdom att ibland kom hon inte ens upp ur sängen på morgon, efetrsom jag va liten minns jag bara vissa saker, men min mamma kunde ligga i sängen flera dagar i sträck utan att gå upp. Vissa dagar så kunde hon må jätte bra och nästa så låg hon igen. Dom dåliga dagarna så sov mamma bara, och hennes "bästa vän" va recept utskrivna läkemedel som "ska" hjälpa mot värken.

Men trots alla tabletter är min mamma ännu sjuk och idag är en sån dålig dag. Men hon va uppe och ååt frukost i alla fall, men kanske borde hon legat kvar i sängen som hon gjorde då för många årsen. Min älskade mamma(L)

Jag vill inte att nån ska växa upp med dessa förutsättningar som jag gjort. Att aldrig veta från dag till dag om mamma mår bra eller inte. Att se nån man älskar så mycket må så dåligt. Det är så hemskt att det inte finns ord att beskriva. Att man som barn ska behöva vi så låg ålder, som jag och min lilla syster va vid när mamma blev sjuk, utsättas för att leva med detta; det är inget någon kan förstå som inte utsatts för det själv.

Ni tror att ni förstår, men det gör ni inte. Det enda ni kan göra är att lyssna och försöka sätta er in i våran situation. Men förstå hur vi verkligen mår, det är nått ni aldrig kommer göra! Vi har växt upp med något egentligen så hemskt.....

Mamma du måste bli bra, min värld funkar inte utan dej. Du måste få komma hem igen. Jag älskar dej Mamma! (L)

Nu tycker säkert någon att jag är en riktig jävla gnäll spik, men vet ni vad? Det bevisar bara att ni inte förstår!

Först riktiga dagen på lovet....

Jaah, måndag va det då; den första dagen på lovet. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Nu väntar i alla fall snart frukost här. Jag ska bara plock av allt som redan står på bordet här, massa bröte sen igår. Anyway, ska iväg och rida här sen också. :)

Höres om en stund här, puss bitaches!

söndag, oktober 25

Ibland fattar jag verkligen inte varför vissa kryp finns!

Älgfluor/älglus, kalla det va fan man vill. Dom hemska j*vla parasiterna har bestämt sej för att bli talibaner och attackera mina älskade hästar! Jag förstår verklugen inte varför dom inte kan skaffa sej en bättre. Terra en älg elelr nått vilket dom är uppfunna till, ni vet ÄLGvluga och ÄLGlus! Man fattar jag lätt att dom ska sitta på älgar inte mina älskade stjärnor.

Jag har stått och luskammat hästarna och sanerat box helt enkelt för att bli av med detta. What ever, men nu ska jag nog städa upp lite på rummet. Puss så länge biatches" (L)

Pissregn!

Det är nått fel på detta jävla landet, det bara regnar hela tiden!Riktigt tråkigt detta, men men vi får väl glädjas med att vi kunde sova en timme längre idag i alla fall, om det är nån glädje, det blir bara ännu mörkare när man ska gå till bussen. Tråkigt!

anyway, nu ska jag äta frukost. Puss biataches! (L)

Late night, I know

Jag evt att det är lite sent för mej att blogga såhär dags en jobb helg, om jag inte vart ute och rännt, då hade jag mest troligt inte vart hemma på flera timmar ;) Anyway, har sett på Wallander så den slutade nu.

Jobb gick bra idag, har jobbat dubbelpass. Helt okej, gött med cash sen i alla fall. Weiiiie! Nu ska jag i alla fall nana kudden väldigt snart.

Niiight sweeeets!(L)

lördag, oktober 24

Pissigt väder!

Fy vilken tråkig dag egentligen! Grått, mulet, blött och bara allmänt blääh, inget kul alls verkligen. Varför ska det va sånt tråkigt väder, jag menar, va är det för fel på sol. MEn nu vet jag, det är oktobermarknaden i Vänersborg, självklart måste det va dåligt väder annars är där nått fel liksom. Det är som att det ska/måte regna på midsommar afton och var snöstorm på jul och nyår. Det är obligatorsikt helt eneklt.

I allafall, sitter här med frukostbordet och min dator. Jag känner hur huvudvärken börjar komma krypandes, jag fattar inte varför. Är det bara helt eneklt spännings huvudvärk eller vad är problemet? Svininfluensan-huvudvärk? Smittade Jenny mej igår när hon tittade in på jobb med sin huvuvdvärk. ? Jag blir galen på det.

End of gnällandet, nu får bli lite allvar här. Jag ska snart dra och jobba. Jobbar dubbel pass idag. Så jag ska jobba ikväll också. Rockigt värre, pengar blir det, med atnke på att jag typ inte jobbat nått i oktober kommer det verkligen att behövas. Anyway, Ska jobba lite i veckan också så det blir nog bra detta. :)

Vi höres av senare! Puss biatches! (L)

fredag, oktober 23

Hemma...

Helgen har börjat, jobb va helt okej. Lite mycket folk så har typ stått i kassan hela kvällen, men men.... :) I morgon gäller dubbelpass, nu ska jag se på tv, skriver mer i morgon om jag hinner. (L)

Puss bitaches

På jobbet.

Då sitter jag på jobbet nu då. =) Har ätit och bytt kläder, en kaffe stårbredvid mej. Det är som det ska va. Har med mej två skvallerblaskor med mej upp i massage stolen, så nu blir det att läsa lite gossip.

Kommer hem ikväll igen, då blir det antagligen stallet, ganska sent. Men men,

Puss så länge bloggisar.:)

Snart är skolveckan över!

Nu börjar skolan lida mot sitt slut denna veckan. Det är bara sista lektionen kvar, sen är det helg, och den inleds med att jobba. :) Hääääärligt! (Y)

Pusssss biatches(L)

FREDAG! :D

Vi gillar fredag starkt! :D Det är så ruggigt skönt, det innebär att ännu en skolvecka snart ligger bakom mej och en skön helg tar vid. Denna helgen ska dock jobbas till en viss del. Jag åker direkt till jobb i eftermiddag, åker inte hem emellan skolan och jobb. Anyway, nu ska jag packa ihop det sista här innan jag pysa iväg, vi höres under dagen. Lilla rosa åker med! :D

Pusssss biatches! (L)

torsdag, oktober 22

Vilken dag!

Torsdag, torsdag, älskade torsdag. Eftersom jag är ruggigt trött nu ska jag dra detta i snabba drag och inte all för invecklat, det orks fan inte. Skolan va helt okej antar jag; UF flöt på bra, Provet, jaah, vad ska man säga, faila jag inte så blir jag förvånad... Efter skolan stack jag till Vatten palatset och simmade, hemskt skönt att i princip simma helt själv, bara en till på banan. Enda fördelen med Vänersborgs pool är att banorna är så breda så man behöver itne simma på andra när man mötes eller ska simma om. SKÖNT! Tog bussen hem va gött segt. Busschaufför som inte verkade kunna köra buss. Gaah på sånt!

Väl hemma gällde stallet; mockning och sånt. Fixa Smokie för en tur till Nuntorp, jag skulle vart på uteridbanan, men det gick banne mej inte. Det va som en swimmingpool, fyfan! Det fick bli lite roundpen arbete ist. Smokie skötte sej bra.

Det va väl dagens händelser, nu väntar min kudde på mej mindre tålmodigt. GOd Natt!

I skolan, tordag!

Det är torsdag, vilket innebär kombi-dag i skolan, men också fredag i morron, :D Och fredag denna månaden innebär LÖN! Det är löning i morron, vilket kommer sitta rätt fint just nu, har levt på noll och ingenting det senaste. Anyway, jag sitter i skolan, men börjar inte förän halv tio. Ska ha UF först och efter lunch är det upphämtning, jag ska göra ett prov som dom andra i min älskade Östermalm-klass (som vissa vill kalla den) gjorde en dag när jag va sjuk.

What so ever, efter skolan idag gäller stallet och sedan fixa inför engelska skrivningen jag har i morron, Mindre rockigt, men ska gå dit med ett bigsmile och bara skriva, det kan inte gå annat än åt h-vete. Men jag räknar med att göra provet på typ en timme och sedan tänkte jag dra och simma en sväng innan bussen går hem. Vi får se vad som hinns med.

För övrigt så är antingen facebook eller min dator cp; det går verkligen inte att komma nån stans på facebook, det är hur segt som helst och jag blir galen på det. GAAAH!

Min helg kommer också se ut som följande;
Fredag- skolan, sen jobbar jag kvällen.
Lördag- Jobbar morgon, sen vet jag inte; RockaBilly på Carinas, Drifters på Swania, säkert nått annat också?
Söndag- Jobbar kväll

Puss så länge! (L)

onsdag, oktober 21

Nu äre filmtajm!

Har gjort stallet och allt sånt, duschat och blahablaha, nu blir film tajm med Simone hos Magnus. :) Hemma ikväll igen!

Pussss bitches! (L)

På väg hem, ett närmare studenten!

Nu är det gjort, studentmössan är utprovad! Finally, ett steg närmare the S-day! :D Hör av mej hemma sen, annars kommer jag må illa. :(

Puss så länge! (L)

I skolan då.. :(

Jaah, som jag sa innan jag stack hemifrån i morse så va inte skolan särskitl inspirerande, detär den verkligen inte. Jag är dödtrött och vill bara få gå och sova nånstans. Bläääh! TRÖÖÖÖÖTT!

Har haft seg filosofi, gud att jag inte dog. Redigt segt. Anyway, ska ha småföretagande här sen. Inte så rockigt det heller direkt. Men, men jag får bara överleva helt eneklt.

Men det är en sak jag måste prata om; Jag simmade igår, som alla vet så simmar jag på tisdagar och torsdagar( okej, jag försöker simma bägge dagarna). Men det är inte grejen utan att igår så kom en skolklass dit och skulle simma. Med tanke på vad jag kommer skriva här snart så va det väll nått test att dom skulle klara av att simma. okej, visst dom tog upp förbannat mycket plats i poolen och va allmänt ivägen, så itne nog emd att det gjorde mej irriterad så står läraren till en elev och säger följande; "Detta är itne riktigt godkänt, what-ever-ungens-namn-va, Det får du träna på." Sen lämna hon ungen i poolen och gick därifrån. Guuuuud vad arg jag va alltså! Är det inte meningen att läraren ska hjälpa eleven att lyckas? Borde inte kärringen, rent ut sagt, förklarat för ungen vad han/hon skulle göra istället. Uppenbarligen inte, jag va så arg! Ibland tycker jag lärare inte borde för vara lärare.

Puss så länge bbys(L)

God morgon...

Jaah, jag är ill slut klar för att gå till skolan. Idag va en såndär dag det va ruggigt segt upp ur sängen, fattar inte varför, men va fan. Kom upp TILL SLUT. Har gjort mej klar och ätit frukost, ska snart packa ihop datan och gå till bussen. Lilla rosa följer med till skolan idag. :)

Valparna, dom fem är vakna och lever jävel på köksgolvet. Hemska djur ibland men så söta. För öövrigt så är dagens planer följande;
  • Skolan
  • Mössprovning, för oss som missade förra gången.
  • Hem snabbt stallet och rida
  • Till Magnus med Simone och se film.

Under dagen ska jag också hinna med att plugga bland annat. Upphämtningprov i morron.

TTYL (L)

tisdag, oktober 20

Night is up!

I'm totally exhausted, my body is all out of energy. My eyes are sandy and just want to close. Close up and fall to sleep, which I'll do really soon. A new day is waiting to morrow you know.

Anyway, was at the indoor ridingarena, Smokie did well. She's always tryingto be a nice girl and please me no matter what. Riding to morrow as well, of course.

Kiss and love, Darls(L)

Weiiie, :D

Nu är jag hemma, har bytt kläder och smäckt i mej två piroger, så nu blire lätt stallet! :d (Y) vi höres ikväll bloggisar! (L)

Heeey dear bloggisar! ;)

I'm in a good mood and feel like writing in english today aswell. I went swiming early this morning, just as I told you earlier. Anyway, it was wonderful even though there' was a lot of other people in the pool.

Anyway, I'm right now in school waiting for the bus, little less fun, but anyhow, I will soon be going home. At home the stable oand Smokie is waiting for me to arrive, I have to clean the dung out and after that I want to go to the indoor riding arena. I'll need to talk to Mum about it.

-------><-------
You know, you don't have to prove anything to me. I alredy know who you are. Spedin time with you is just because I personally want to, there's nothin in it for me. I mean, you don't have anything I want or need except youself maybe. Cool down a bit and relax. Spendin time with you isn't for my winning, most probably your own.
-------><-------

Puss så länge babes(L)

Okej, orken försvann igår

Förlåt, jag vet att jag skulle skriva när jag kom hem igår, men det fanns ingen ork. Jag va döds hungrig och va verkligen tvungen att äta nått, sen va jag död.

Jag måste bara berätta; När jag åkte till Uddevalla förra helgen, då jag va skit sen till bussen och hade en spritflaska i handen (oöppnad) som jag inte hunnit stoppa ner i väskan, eftersom jag va just sen, så gnällde buss chauffören över den, (jag tror dock det va på skoj mest). I alla fall, snubben körde bussen hem igår från Trollhättan as well. Hahaha, skit komiskt, det första jag gjorde när jag såg att det va samma kille va att skratta för mej själv. LoL Trevlig karl ändå! ;)

Nu sitter jag iallafall vid frkost bordet, för första gången på en evighet äter jag en riktig frukost på en tisdag. Känner mej redig.:) Ska iväg och simma, ska bli gött skönt!

Puussss så länge!

måndag, oktober 19

Väntan, ska hem!

YOga va så underbart skön idag! Guuuud, har aldrig mått så bra, bortsett från det jävla the phone house så har detta vart en toppen dag! :D Ily, it!

Skrever mer hemma sen, batteriet på datan håller på att ta slut. Pussheja(L)

Espresso House

Jag sitter på Espresso house och väntar på Therese. .:) Vi skulle ses här vid halv sex, så hoppas hon skadyka upp här snart. En stor kaffe och en bulle ståre bredvid mej här. Yoga om en timme. :D

Ska träffa en kompis efteråt, så kommer hem sent, talk to you then! (L)

Test is done!

Feel once again to be a little international, so I'll write in english. In a little bit of a hurry though. Will soon have class, math. Not so much fun, but anyway. I've done my test in organisation and leadership, went quite well. I know I'll fail on last quiestion. What ever!

Smokie did very well this morning. I'm proud of her; I mean she hasn't been ridden since last tuesday, it's okey to not be perfect while learning then. I'll go to espresso house later, talk to you then!

Bye bitches(L)

God morgon, dåvaah!

Jah, klockan är tio över sex och jag har redan vart i stallet och ätit frukost. Trots att jag somnade riktigt sent igår,kunde verkligen inte somna när jag väl hade lagt ifrån mej dom j*vla böckerna. USCH!

I alla fall, ska snart släpa mej ut till stallet och fixa i ordning min häst, åker själv till ridhuset idag; Nattis är typ "sjuk". Ska bli skönt att komma upp i sadeln igen! (Y)

Puss så länge!(L)

söndag, oktober 18

God natt för faen!

Organisation och ledarskap kan ta sej nånstans är solen inte lyser. Nu skiter jag i detta och sover. GOD NATT!

En sån där kväll när man inte vill komma hem.....

Det är idag det, just denna kväll. Kände mej inte alls välkommen hem, fattar inte varför. Men allt verkar så surt här hemma. Det knäcker mej på riktigt, det är sånna kvällar jag inte vill komma hem, då jag egentligen bara vill slippa åka hem. Då jag vill att nån bara ska komma och rädda mej härifrån, säga att jag inte behöver åka hem och erbjuda mej sin axel att gråta ut emot.

Nu får jag torka tårarna och sluta bete mej som jag vore fem år, det här går aldrig. Jag måste tuffa till mej och ta tag i den satans j*vla Organisation och ledarskapen, det ser ut som det blir att dygna kanske... Hmm, ska upp och rida i morron innan skolan. That's it. Känns inte värt att somna, kommer inte komma upp i tid då. Tål att tänkas på.

Höres kanske om en stund igen....

I'm done with the stable!

I feel to be a little bit international, so I'll write in english today. Lina is now gagging about I'm kind of stbborn writing in english, she says it will be so heavy to read. Know what, I think she need to read some english. huhu ;)

Anyway, today I have done the whole stable; clear the dung out, feeding and all that. Went quite well, kind of relaxing standin' out there and just be. Nattis in on a dressage show, hope she's doing well down there. I had to do Silvers mane, for the first time in my life I have done a whole mane with small braids. It's amazing I never do that.

What ever, I have do do some homework and take a shower, work is up tonight. It'll be fun. I actually don't know what to write, Lina want me to write a "essay-comment", but i don't know what to write.

Kiss and love, darls(L)

lördag, oktober 17

Slapp, slapp!

Nu har jag gjort allt för idag. Slapp is up! Jag ska bara vara riktigt passiv och göra så ingenting. :D Jobb idag va jätte bra, jag jobbade själv för första gången :D Gick great och trivdes gött själv i butiken. Riktigt skönt! (Y)

I alla fall, hemma så gällde stallet och mockning. Lina har bockat en box för första gången i hela sitt liv. Deni, en stadsbo mockar skit. :D

Puuuusssss! (L)

Jobb väntar!

Jaha, då va man fårdigt för job i några timmar, weiiiie. Har fan inte jobbat på flera veckor. Aja, får hoppas jag kommer i tid, det är gött segt här hemma nu ska tydligen vänta på Nattis, som ska och rida..... Hmmm, ...

Puss så länge!

fredag, oktober 16

Min säng väntar faktiskt, tro det eller ej

Nu börjar mina ögon blir lite grusiga. Sängen väntar och bäst är nog det eftersom jag har jobb i morron. Rockigt! (Y)

Night Honeeeeiiiis! <,3

Hahaha, Erika!

Erikas härliga öknamn på min klass; Östermalmklass! ;) LoL Sp3Ei- Östermalmklass! Jag älskar ändå min Östermalm klass! ;D (L)

Fredagskväll

Jaah, allt blir inte som man tänkt sej. What ever, nu har vi iallafall ätit middag. :) G ringde mej just nu. :P I morron äre jobb som gäller. :)

Pusssa! (L)

I just did it!

Jag har officiellt överlevt en hel veckan i skolan, jag har inte missat en ENDA lektion! Känner mej gött redigt. Anyway, sitter i alla fall i skolan. Fördriver tiden med inget alls typ. Bussen går halv fyra, rockigt!

Bläähbläääh, bussen är inte hälften så lyxig som limousinen jag åkte i morse, den du! ;) Volvo XC90! :D Väl hemma är det stallet och sånt som gäller, naaaajs! (Y)

puuussss bitches(L)

G-g-g-goood morgon!

Morr'n Morr'n!
Nu blir skolan inom en väldigt snar framtid, har just avslutat min fukost och ska snart gå ut till bussen, mindre rockigt liksom. Anyway, skolan, sen hem i efetrmiddag. Lina är här, men hon sover nu när jag åker och jag sov igår när hon kom, haha.. Vi har bara gjort ljusterapi mot varandra.

Hörs bitches! ;D(L)

torsdag, oktober 15

Nu fåre räcka!

Rättskunskap suger bokstavligen talat, vem orkar? Inte jag i alla fall, det får faktiskt räcka nu. Jag har tröttnat på det för kvällen, provet i morron går som det går helt enkelt. Jag orkar bara inte!

Anyway, nu ska jag nana kudden. Lina får droppa in här när hon väl kommer, vet inte när det blir, men men. Löser sej, hon kan bara droppa i säng här. :)

God Natt babies(L)

Finally @ home!

Till slut är jag hemma, hamande på Överby efter skolan av nån nedrans anledning, what ever. Skolan va reat idag, UF så det skrek om det för hela slanten! :D Awesome! ;) Nu är vi på G serru, jag och mina företagspartners! :D

Nu gäller i alla fall ett klädombyte, från Crocker jeans till mina kära Wrangler jeans, lonkisar under( Kallt ute och min lost of weight syns inte så mycket då) Från Canada Goose tröja till nån från Crocker. :) G-g-g-g-great! :D

Jag hade täntk va en redig unge och köra lite traktor efteråt, men skopan till den står intråklad bakom massa andra grejer som jag verkligen inte orkar flytta på, så det kan vi fetglömma. Jag ska gå in och plugga ist då :) Okej, jag ska försöka, brukar alltid hända massa annat kul som blir prio ett framför plugg.

Anyway, TTYL bitches och MARTIN! ;) <,3

Vinter jacka

Hmm, jag har ännu inte köpt mej nån ny vinter jacka.... funderar starkt på denna faktiskt, jag hade svart när jag gick i ettan, vit i tvåan, kanske dags för en röd nu?



Vad tycks? Jag gillar den starkt. :) Sen är den great till stallet nästa år när jag köper en ny igen. :)

I skolan

God morgon kära bloggisar,
Jag sitter i skolan, ovanlígt, HuH? Det va ruggigt segt att komma upp idag, usch och fy! jag kan ärligt erkänna att jag övervägade länge att ligga kvar och skit i det idag, men jag insåg det att jag kunde inte svika mina företagspartners. Det skulle aldrig gå. ;)

Nu är jag i skolan i alla fall, det va pisskallt på väg till bussen och jag är glad att jag tog på mej Nattis Canada Goose tröja som hon fått av Jeppa, (men den använder hon inte). Den är för övrigt ruggigt skön att ha på sej. I skolan gäller UF för hela slanten idag. Sedan hemma är det stallet och plugg, rättskunskap. Jag fick aldrig tummen ur igår.

Puss så länge darls! <,3

onsdag, oktober 14

Stallet är done!

Nu va jag klar med stallet, Smokie fick en massage. Hon behövde verkligen den, riktigt stel va hon tydligen, Låsningar och spänningar, usch och fy hemska tanke. Men nu är hon masserad och god och glad igen, söta hästen. Inte konstigt att hon va konstig i måndags.

Nu sitter jag och väntar på mat, sedan blir det mest troligt en dusch och sedan ska jag försöka plugga lite rättskunskap om jag orkar vill säga.... Hahaha. Vi får se på saken. Måste plocka i ordningen lite på rummet också, så Bengtssons alla saker får plats när hon kommer i morron kväll. :)

Puuusssss bitches och Martin, (bara för att jag "aldrig" nämner dej) (L)

Hemma med huvudvärk

Nu är jag hemma med ett sprängande huvud dock, vilket är riktigt mindre roligt, men en kopp te och lite piller ska nog göra susen. Jag va ruggigt trött innan, höll på att missa gå av bussen, DUKTIGT Linda, men vaknade precis i rättan tid.

Nu blir det inom kort stallet och sådant. Sen ska jag försöka städa upp lite på rummet. Björne kommer i morron!

Pussss honeys! (L)

Nu drar jag hem! Okej, snart :D

Sitter i skolan ännu, men ska snart dunsta. Svenska uppgiften som jag Frida och Martin gjorde är klar, så dom två stack, jag stannar och bloggar. :) Anyway, ska ta två bussen hem, sedan blir det stallet.

Martin gnällde över att jag inte nämnde honom i min blogg längre, jag evt inte riktigt vad jag ska säga. han babbla nått om att matcha bikini och badbyxor till Ayia Napa. Vi, Sp3Ei, ska till Ayia Napa på studentresa i maj. Resan är det stora samtalsämnet och alla förstår att vi kommer vårda våran lever väl.
Det kommer bli så ruggigt kul! LÄNGTA!!!
Nääe, nu drar jag ut till bussen, vi höres väl hemma sen! Puss bitaches(L)

I skolan då

Då sitter jag i skolan, fullt påklädd och fryser som en gris, jag har inte ens tatt av mej jacka än, och tvivlar starkt på att jag kommer göra det. Det är skit kallt i skolan verkligen! Usch! Vänersborgs kommun lägger pengar på en jävla arena istället för att ha värmen på i skolorna, INTE OKEJ! (N)

Tales, Biatches(L)

Morr'n morr'n då!

Jamen, god morgon. Nu är jag till slut klar för skolan. :) Har just ätit frukost, det behöves verkligen, va riktigt hungrig. Under dagen gäller följande; Skolan, Hem, Stallet, Fixa Smokie, Anki kommer, Sedan måste jag städa upp lite på rummet(Björne kommer i morron kväll :D ) Och plugg, rättskunskap prov på fredag.

Kan juh tyvärr inte rida om Smokie behöver en massage. :( Men det är värt dte om hon blir bra igen! =)

Nu ska jag dra. Pusss Bitches! <,3

tisdag, oktober 13

Lycklig jag är!

Idag gick hon verkligen som en klocka, jaah Smokie altså. Hon gick skit bra. Jag är så stoooolt över henne! :D Tack och lov att hon gick så bra idag, annars vet jag inte vad jag gjort. I alla fall, Anki kommer och ser över henne i morgon eftermiddag.

Nu ska jag snart nana kudden, skolan i morron, mindre rockigt. Natti Natti Biatches(L)

Då har jag slutat då

Jaaah, då har jag slutat sklan, bussen går om en timme, yey! Vi hörs då bitaches! (L)

Lunch!

Om det ens kan kallas för lunch, skolans mat. Blodpuddig och potatisbullar. Jooh eller hur mina kära vänner. I morron är det Berras Korvmoj som gäller alltså! :D Great, mer awesome än skolans mat liksom. anyway, snart småföretagande. Rockigt not.

Höres sen biatches(L)

Men i skolan då! :O

Jaah, jag tror bestämt att jag kan börja simma senare, för jag är ALLTID i skolan vid typ nio. Likom hallå, jag börjar om två timmar! Not fun! : Anyway, Gött skönt att simma idag. Men jag mår ändå botten, spykänslan ligger där i magen, jag kanske håller på att bli sjuk? I h-vete heller, det hinns fan inte.

Jag ska sluta tycka synd om mej själv nu. However, det är skolan som gäller fram till typ tre, yey! Sedan blir det stallet och sånt hemma. Ska till ridhuset och frysa röven av mej ikväll. Simones förslag på en film hemma hos henne låter mycket bättre, jag får nog överväga detta. Hmm... Men jag BÖR rida.

I alla fall, gårdagen hann/orkade jag inte berätta så mycket om jag va helt slut när jag kom hem från yogan. Men jag åkte direkt till trollhättan och hamnade tillslut på Espresso House med en stor kopp kaffe, och Jenny med sällskap. Riktigt trevligt. Finns inte så mycket att förtälja direkt. Red juh innan skolan, det gick helt "okej" till sist.

Jag måste göra nått åt min provosoriska header bild, men jag har ingen inspration. En kram någon? Nu när jag verkligen behöver den som mest!

Gud vad jag saknar sommaren; värmen, solen, händlserna. Ge mej sommar nu illa kvickt! Jag behöver den!
Bild på mej och Smokie från Nuntorp i juli.

Puss biatches! (L)

måndag, oktober 12

Tröttheten tar överhanden...

Jag är så trött att jag knappt hänger ihop känner jag, detta är hemskt! Uscha, jag vill bara trilla ner långt ner under täcket och sova! (vilket jag ska göra inom en väldigt snar framtid.) Yogan va jätte bra idag, jag är NÄSTAN vig! :D

Finns inte så mycker mer att berätta, sleep tight huns! (L)

Nu äre snart skolan

Snart sticker jag hemifrån för att åka till skolan . Mindre rockigt, men men. Det är yoga ikväll så jag kommer hem först vid typ halv tio, tio. Nått i den stilen. så ni mina darls, ni får klara er utan mej. :) Men jag tror ni klarar detta precis fine. '

Vi va på ridhuset, det gick bra till slut. Smokie was a bitch, but not more bitch than I can handle. Men jag älskar henne över allt annat ändå. :)

Puusss bitches! (L)

GOD MORGON!

När alla andra i min klass ligger och soover, en lååååååång sov morgon, och tar igen sej efter helgens bravader, så är jag uppe vid fem. Vi ska till Anna och rida innan skolan, jag och Nattis så nu jädrar. Frukosten står på bodet ooch bara längtar efter mej. I alla fall, jag är vaken så hoppas ni får en bra dag(Y)

Love bitches!

söndag, oktober 11

Gårdagens dresscode

Lina, den söta, påminnde mej om gårdagens drsscode jag lovade tidigare idag, ;)

Kavaj från H&M,
Klänning från Gina Tricot

Hemma igen

Nu är jag hemma från Mellerud igen, har vart och masserat mej. Jag är verkligen stelast i världen. Therese bara tryckte och tryckte, men det vägrade släppa. Det va lite hemskt alltså. Men men i alla fall, nu väntar jag på Nattis, vi ska ut till stallet. :) Detta blir helt eneklt sista inlägget för ikväll, ha det bra babies(L) Sleeep tiiight!

Hej kära bloggisar!

Jaah, hallå igen jaah, nu kommer lite update från igår. :) Började med att jag och Ida provade ut klänning till henne, viktigt att den inte va förkort, för Magen är juh lite ivägen. :P Sedan trillade det in lite folk och middagen påbörjades. Tacos va det, så middag blev det och supandet började :) Mycket dricka blev det och utlåst på balkongen va jag. Haha, men jag och G förhandlade oss in till slut. Kvällen blev dock itne allt för lång, kom i säng rätt tidigt, jaah, vad ska jag berätta? Det hände inte så mycket speciellt. Jag och G skötte disken, Rediga är vi ;) Värsta cooperation.

Idag då så vakna jag piss tidigt som ni märkte, typ vid sju. Anyway, packade ihop mina grejer och gick enr till Kampenhof. Rätt skönt att slippa den tunga väsna, den tar Ida med hem när hon åker hem, så hämta jag den där ist. =) Nusitter jag på Överby och vääntar på mamma, är på väg hem egentligen, ska liksom hem och vända för sen åker jag på massage med Simone. :)

Puuussss bitaches;) Dresscoden från kvällen kommer sen förresten.:P

Bilder från gårdags kvällen







Det va lite bilder, jag vet inte, men kameran liksom glömdes bort, som vanligt.:/

Vaken :D

Nedrans vilken kväll, just nu halv ligger jag ner och det är skit jobbigt att skriva. Så ska berättta mer sen, det va skoj i alla fall. :) Vakna sju i morse. Ingen bakfylla eller nått . :) Hääärliiiigt(A)

Tja Bitaches! (L)

lördag, oktober 10

Till slut framme på Tureborg i u:a

Jaah, efter en mardrömspromenad så är jag äntligen framm i Uddevalla, Tureborg hos Martin och Ida. Fest ska det bli. :)




Rosa tröja från Gant,
Svart linne från Gina,
"Baggy"jeans från Crocker (herrmodell)
Hade't så bra nu Bitches! (L)

På väg till U:A! :D

Nu sitter jag ätnligen på bussen på väg till U:A, Pust det höll på att gå illa. :O Höll på att missa bussen från Brålanda, vilket skulle betyda att jag inte skulle va framme förän sju, nu ska jag va framme vid fem. Ni måste förlåta mej för dagens lack of blogging, darlings. Det har bara inte funnits tid idag, sånt är det när man är en upptagen flicka.

Men nu har jag tid. Ska bara sitta på bussen och andas ut, guuud jaaah. :) Kvällen igår va helt okej, men inte riktigt som vi tänkt oss, jag och Sandra. (L) Backstage va det skabbigaste stället jag någonsin sett, så vi vände och gick ut typ. Inget jag rekomenderar till någon, uscha! O'learys vart där 20 så där kom vi inte ens in! Daaaah, på dom! Anyway, vi hman till slut på Swania, vilket va så mycket trevligare och FRÄSCHT! :D Silverhagen den schnygge kom förbi en sväng och hängde med oss as well. Gött snäll pöjk det dära. (Jag va självklart tvungen att ta kort på hans vrålåk, men dom ligger i mobilen och sladden till den ligger hemma i nån låda... =(

Hur som helst, nu blir det Uddevalla och pollenallergi så det skriker om det. Jag ska blogga en sväng sen när jag kommit fram jag lovar. Då kommer också en dresscode, både nu och för kvällen.

Vi tales om en stund biatches! (L)

Sängen, min bästa vän.

Äntligen är jag hemma efter en kväll i Trollhättan med Sandra. Riktigt trevligt har vi haft det, men jag fattar inte va allt smått för ut om kvällarna, som dessutom knappt år torra bakom öronen. Berättar mer om kvällen i morgon.

Goood Natt bitches! (L)

fredag, oktober 9

Istället för att!

Jooh, men istället för att sitta och läsa alla andras bloggar som uppdaterade svin sent igår kväll, kanske jag skulle skriva nått i min egen, eller hur? :P Haha, I alla fall GOD MORGON hur mår alla idag? =)

Jag själv mår bara toppen, sitter just nu och tuggar på min smörgås. Yummie, sedan blir det att slänga upp datan på rummet och åka till skolan, ska ut i kylan, usch! Sedan tror jag att jag ska börja duscha på kvällen innan jag går och lägger mej, ist för på morgonen. Mitt hår va så mycket lättare att hantera idag, sedan spar jag massa tid genom själva duschande och att blåsa det torrt. Mycket bärre att låta det självtoka gissar jag på . :)

Idag gäller i alla fall skolan och sen ska jag ut med Sandra ikväll, weiiiie :D Längtar!

Puss så länge huns(L)

torsdag, oktober 8

Till slut, kom jag in i duschen

Äntligen kom jag in i duschen, fick duschat av mej och nu ligger jag här. Kudden väntar alltså, skolan i morgon, mindre peppande, men vafan! Just get in done, bitch! Det blir inte bättre av att jag gnäller som en liten unge.
Sleeeep tight huns! (L)



Snart ett årsen va fan, guuud vad tiden går fort alltså. Helt sjukt. Bio va på gång i alla fall då. Sedan iväg efetråt på juldagen -08

Jaha, ensam blev man

Ensam va ordet. Mamma och Nattis åkte på hoppträning, pappa tog den andra bilen och åkte nånstans, vart vet jag inte. Så nu sitter jag här ensam, mindre kul kanske men men, det får gå. Jag funderar på att ta en dusch, eller om jag ska skjuta upp det till i morgon bitti, no idea. Hade vart rätt skönt att duscha nu faktiskt. Anyway, jag ska byta ut lite musik på mobilen också, det som jag aldrig lyssnar på typ, vilket har blivit rätt mycket, tro det eller ej. However, har juh fortfarande inte öppnat rättskunskapen än, duktig Linda typ!

Blahablaha, so long bitches! (L)


Gud vad jag saknar sommaren, bilden är från Sunne- 09.
Oförglömligt!

Det är över nu!

Jag har skrivkramp i hela armen och det gör skit ont verkligen, dumma prov som vi vart tvugna att skriva. Men men, i alla fall, det kändes helt okej, så nu ska jag fördriva tiden med ingenting i skolan typ, gött segt alltså. Hur som helst, jag ska väll hem eller nått sen, jag vet inte. What so ever, löser sej nog. Måste plugga rättskunskap. Anyway, rätt dör för övrigt inget att berätta mer än att det är snart lördag och feeeeest! :D Jag längtar!

puss honnies(L)

Snart lektion

Jag har suttit vid en dator och dreglat över quarterhästar hit och dit jätte länge nu, det får nog bara nog nu. Mindre roliga saker väntar, UF! Jag funderar seriöst på att skita i allt här och bara dra!

Puuussssa! (L)

I skolan

Jaah, men då sitter jag i skolan, närmare bestämt biblioteket. Fördelen emd torsdagar är att det är så lite folk i skolan på morgonen, vilket är rätt skönt (Y) I alla fall, Jag sitetr och är hemskt slapp. Har tryckt ihop mej på den lilla stolen i nått som liknar en skräddar ställning. Haha, ser säkert rätt kul ut, men det skiter jag faktiskt i. har skrivit ut mina filosofipapper jag satt och slet för att skriva ihop igår. så nu hoppas jag f*n det går vägen. Annars blir jag arg på riktigt, honest.

Men i alla fall, sånt ligegr det till, dagen ska alltså spenderas i skolan, sen ska jag plugga som en gris ikväll. Har rättskunskap till i morgon, och den lär juh göras helt eneklt. That's it. Så hästisch får vila idag också. Tror jag... :P

Tales biatches! (Y)

God morgon världen

Jaah, men god morgon. Jag är hemskt trött ida faktiskt, därför ser jag ut som jag ser ut idag. mjukis, två långärmae tröjora, jaah, hej myspys typ är et idag. Får nog bli en mys torsdag. Anyhow, jag fick sova tillslut igår. Hade fyllesamtal från långväga, men det va trevlligt har inte skrattat så mycker på riktigt länge. Just nu har ja ätit en sittande(!) frukost, ska snart borsta tänderna och sen dra till skolan! :)

Tja bitaches! (L)

onsdag, oktober 7

Nu orkar jag inte med filosof skit!

Går inte provet i morron bra så dör jag! Jag tänker verkligen inte göra om det, det r once in a life time. för guuud vad jobbigt det vart att plugga till det, inte fanns där nått på internet om vad dårarna tyckte om abort heller. Jag vill ha sånt här serverat på ett silverfat ska ni veta, men men i allafall, jag fick kokat ihop nått filosofiskt här. Det blir nog bra till slut. :)

Nu väntar faktiskt kudden, jag är helt slut. Ögonlocken är faktiskt riktigt tunga. Så sängen är min nästa anhalt, eller jaah. kommer under täcket kanske jag ska säga, halv ligger redan i sängen.

God natt Honeys(L) TTYTM

Sitter på Nordefeldts

Tjoho,
eran allas egen Linda Hansson, bloggerska sitter på Nordefeldts och väntar på sin kära vän Sandra. Vi ska ta en fika och snacka lite skit, mysigt värre. : ) Skolan ha för övrigt flytit på rätt bra idag, det är juh lika mycket mindre kul som vanligt, men det har vart helt okej. Det finns inte så mycket att berätta om det direkt.

Jag ska hem och plugga filosofi sen. Som vi, jag och Lina utsett till gymnasiets största fulmkurs, ingen dålig anmärkelse ska ni veta! : ) Prov i morgon, mindre kul det också, men det ska göras det med, tur vi bara läser det terminen ut. Sen byter vi till psykologi istället, hoppas verkligen att det blir bärre. Tihiii, det är nog mer min stil.

Så som ni kanske förstår kommer eftermiddagen spenderas djupt ner i en filosofi bok. :P Hästen får vila idag också, vilket kanske är bra med tanke på att hon fick nya skor idag. Då hinner dom sätta sej lite.

Helgens planer är väll spikade skulle jag tro;

Fredagen blir det utgång med Sandra, vi skulle bowla lite och ta en öl eller två. Hääärligt(Y)
Lördagen blir det inflyttningsfest för en kär vän i Uddevalla. POLLENALLERGI! Detta kommer aldrihg sluta väl, men skoj som fan ska det bli!

Nu hoppas jag Sandra droppar in här snart, vi hörs senare my beloved biiiatches! (L)

Heeeeey!

En letion avklarad, bara två kvar, riktigt skönt! (Y) Filosofi lektionen är avklarad, dagen segaste verkligen. Nu är det Småföretagande och Svenska kvar, sen är skolan slut för idag. Ruggigt skönt alltså. Ska dra in till stan och handla lite små gerjer, det blev tyvärr inget Uddevalla, men men sånt är det. Sedan blir de fika med söta Sandra. :)

hade så länge biiiaches(L)

tisdag, oktober 6

Kudden väntar huns!

Jaah, nu får det räcka för ikväll. Nu väntar kudden, min ögonlock är rätt tunga. :/ Men men, kudden finns här som mitt stöd. Hahha, I morgon gäller skolan och sen stallet, hoppas mina planer går bättre i lås i morgon. Vi får hoppas.

Sleep tiiight beatches(L)

Varför blir verkligen inget som jag tänkt mej?

Jag hade juh som ni läst inna, tänkt att bara gå ut i stallet och mocka och sen gå in. Blev det så, i h-vete heller? Nej, eftersom ensilage balen hade börjat brinna, och den gick inte att köra ut med traktorn, så jag fick BÄRA ut den! Så kanske har bärt ut kanske 500 kilo ensilage idag, jaah tack! riktigt rockigt, NOOOOOOOOOOOOOOT! Jag är verkligen helt slut och tänker inte göra en enda knop till idag, nu ska jag bara trilla lååååångt ner under täcket och njuta av min stora säng. Ska självklart kika runt lite smått, men sen väntar kudden.

Hade så länge biatches(L)

Ändrade planer

Vädret är förbannat mycket emot min vilja och jag skulle bli tvungen att rida ute på Nuntorp, vilket inte är direkt lockande. DÄrför sdka jag nu, gå ut och mocka skit och sedan bara gå och läga mej. That's it! Min kropp skriker.

Hade bitaches!

Väntan på färdmedel hem

Denna dagen har varir riktigt seg, verkligen. Min energi är absolut under botten just nu, komemr nog med lätthet somna på bussen sen. Men det är smällar man får ta, i alla fall, nu är det bestämt jag ska hem och rida. Så stallet gäller och min älskade Smokie när jag kommer hem. Hon skos fö övrigt i morgon bitti, inte idag. :P Fick nån knäpp när jag skrev planeringen i söndag. Sedan är där inget jobb till helgen utan fest i u:a hos kära vänner. Sedan också utgång på fredag med älskade Sandra.

Puusss så länge biatches!

Class it is!

Nu ska jag väldigt snart ha religion, men rockigt värre, not liksom! :O Anyway, jag fryser som en gris, hela min höger hand är en isbit, usch! Vi höres sen bloggisar!

Over and out, bitches! (L)

God morgon biatches!

Det är helt otroligt, jag åt NÄSTAN en hel baugette med skagenröra, vilket aldrig skulle hända egentligen, det va lite udda för att vara mej. Alla som känenr mej väl vet att jag inte äter fisk eller sånt, bara räksallad. Anyway, jag åt det, that's it! Baugetten som också vart min frukost efter simmandet som inte va särskilt inspirerande just idag. Usch, nej. idag va det riktigt segt. Hur som helst idag gäller skolan och sen får vi se lite...

Hörs biatches! (L)

måndag, oktober 5

Äntligen hemma alltså!

Nu är jag äntligen hemma, efter solning, skolan och yoga. Guuud vad jag känner mej redig, =)
Finns dock inte så mycket att berätta om dagen, så jag skippar det. Jooh, ja solade till trosrand (Y) Well done Honey(L)

nu ska jag nana kudden, simma i morgon bitti, Natti natti!
Sleeptight bitches!

God morgon!

Hallåjaah, en ny dag, en ny måndag, en ny evighetslång vecka! Anyway, nu ska jag snart vandra ner till bussen. ska hoppa av vid torget och sola, sedan drar jag hem till mormor och fixar mej! Nu just för tillfället har jag inte så mycket mer att säga. Jag kanske bloggar hemifrån mormor. we'll see! Undrar om pappa kom ihåg soptunnan eller ska jag behöva släpa med den ner? hmmm...

Love bitaches!

söndag, oktober 4

Natti Natti

Ligger nu i sängen, hästarna är nattade och det ska jag med göra med mej själv nu. Jag ligger och ser på pearl harbour, en av dom bästa filmerna ever. Natti Natti!

Veckans planer

I brist på annat så får jag väll informera, alla er, kära bloggläsare om den kommande veckan, eller vad tycker ni?

Måndag
  • Sola
  • Marknadsundersökning med mitt UF-företag
  • Skolan
  • Upp till Rasta och äta
  • Yoga i Trollhättan
  • Hem och sova!

Tisdag

  • Simma
  • Skolan
  • Hem och rida
  • Plugga

Smokie ska skos under morgonen också.

Onsdag

  • Skolan
  • Hem och rida
  • Plugga inför filosofi prov

Torsdag

  • Simma
  • Skolan, UF och prov
  • Hem och rida
  • Plugga, Rättskunskap

Fredag

  • Skolan, läxförhör bland annat.
  • Hem och rida, I hope.
  • Njut av kvällen, kanske hittar p nått, vem vet

Lördag

  • Rida
  • Jobba kvällen

Söndag

  • Jobba morgon
  • Rida

Det va i stora drag min vecka, självklart är där annat som ska klämmas in, ajg ska på massage bland annat, men vet inte vilken dag än. Jag hoppas okså på att Jenny, ska hinna blondera mej.

Over and out biatches! (L)

Jag hatar att läsa!

Okej, jag försöker verkligen läsa denna boken, Djävulen bär Prada, det är verkligen inget fel på boken. Det är snarare jag, jag finner det så tråkigt att det inte finns! Gaaah, hoppas på mat snart alltså!

Nu fryser jag!

Nu fryser jag som en j*dra gris verkligen! Usch och fy, jag villo inte frysa så, en filt och en öppen eld; Jaah tack! Mer än gärna. Regnet öser ner, Smokie står på box, resterande är ute i hagen. Har vart på ridhuset och ridit, Smokie did fine. Jag har kommit på att den där milimeterna är avgörande! Den millimetern, den envetna millimetern, jag måste hitta den, jag måste hitta den VAJRE gång. That's it!

Kaffemuggen står bredvid mej, helt ny upphälld. Jag förtjänar den muggen helt enkelt. Frusen och ont i handlden, usch nej! Jag funderar på att krypa ner under täcket med en bok.... Hmmm, lockande? Lätt!

Take care huns! (L)

Hmm, jaaah men....

Det är seriöst lite svårt att kunna planera sin dag med detta vädret. Pissregn om vart annat, ena studen är det fint väder nästa öser det ner. Detta gör mej deprimerad. Anyway, jag låg och såg på film igr kväll; Sweet home alabama. Bästaste filmen ever!

Nu är det frukost som gäller, dock sover resten av familjen så jag sitter här med en mastodont frukostbord och jag äter inte ens hälften av det som finns framme. Rockigt not! Idag ska jag rida, sen funderar jag på att åka ner till mormor och sova där i natt så jag kan ta nytta av min sov morgon i morgon. Vi får se.

Hade så länge biatches! (L)

lördag, oktober 3

Nedrans regnande

Verkligen hemskt väder vi fått idag eller?:O Okej, det är höst, men ändå ? Liksom vad är där för fel på liksom, minusgrader istället för regnandet? Hellre minusgrader än regn. Allt bara blir så omstädndigt när det regnar. Hästarna är i alla fall inne nu. Dom ville verkligen inte va ute, så dom fick komma in helt eneklt.

Smokie gick bra med tanke på att honinte ridits på ett par dagar. Satte in ett twisted wire och hon skötte sej fint och slutade dra i mej när hon tyckte dee va jobbigt, det hade inte min handled klarat idag. Så det gick fint trots allt. Är nöjd med henne. :) väl hemma så öste regnet ner så det va att lasta ur fort fort och sen ställa sej att mocka box illa kvickt. Hur som helst, Smokie fick sitt ulltäcke som jag för övrigt glömt av att jag egentligen köpt från första början. Haha, smarta jag; Lägg flera hundra på ett svindyyyrt täcke som jag glömmer bort att jag köpt. Well done honey! (Y)

Nu är det snart middag, vilket jag eller snarare min mage uppskattar, jag är gött hungrig nu!

Hade så länge biatches! (L)

Sicket piss väder alltså!

God morgon är det väll så sett, men vädret är verkligen piss, duggregn och snålblåst. Hmm, med tanke på att hösten trots allt har kommit såå är det väll helt okej, kunde juh vart värre, helt klart!

Anyway, nu har jag i alla fall vart ute och morgon fodrat hästarna. Kaffebryggaren är i full gång och brygget mitt obligatoriska morgon kaffe. I alla fall under helgerna. ;) Jag har påbörjat det där med att plocka av bordet för att istället duka på frukosten. Men känner ingen större brådska, det är bara jag vaken än så länge. Så det kan ta lite tid.

Under dagen tänker jag faktiskt se till att få ridit, eftersom det inte blev av igår kväll, dels för att jag mocka till sent och dels för att Nattis vart iväg till Kungälv med mamma för att kolla på nya ridstövlar. Jag förstår inte riktigt att hennes stövlar förbrukas så fort hela tiden, jag har haft mina i snart två år liksom, och kan med stor säkerhet användas i alla fall ett år till.

What ever, nog snackat om ridstövlar. Det blire dessutom en lugn hemma kväll till att avsluta denna dagen. Ska vara hemma bara. Riktigt skönt ska det bli!

hade så läge beeetches!;)

fredag, oktober 2

Lite bilder från stallet

Jag hade juh med mej kameran ut, precis som jag sa :) bilderna är dock inte i nån ordning





Inne från stallet

Nu efter massa timmar ute i stallet har jag kommit in. Har mockat och mockat och mockat lite till. Mocka igenom hela boxarna ordentligt. Så jag känner mej redo, nu väntar jag banne mej på mat alltså! Höres nog senare!

Love to you biiaaataches!

Helgen har börjat då vaah

Jaah, arbets/skolveckan är över. Jag har nu officiellt helg, den inleder jag med kaffe och smörgås. Är ganska hungrig, men är för lat för att göra nån riktig mat Så det får blir som det blir. I alla fall, nur är jag hemma. Jag ska snart gå ut i stallet med min fina paketarm och greja. Har dretont i handleden, så bandage it is! Vi höres senare! Jag ska kolla om där är batteri i kameran så kanske den följer med ut.

Hade biiiaaatches!

Morr'n morr'n!

Några timmar sömn blev det till slut. Jag somnade med hur många tankar som helst. Nu ska jag i alla fall äta frukost och sånt. Sedan blir det skolan till sent i eftermiddag. Anyway, jag ska spendera hela min kväll i stallet. Jag behöver det nu, helst skulle jag inte ens vilja gå till skolan utan bara gömma mej under täcket, men det går inte för sej. Kom på nu att jag glömde bort att plugga till rättskunskapen igår, fan också! Det får bli lunch underhållning istället då. Jaja, vi höres!

Cowgirls don't cry,
ride baby ride,
lessons in life are gonna show you in time,
soon enough you're gonna know why,
It's gonna hurt ever now and then,
I you fall back on again,
Cowgirls don't cry

have a niiiice day biatches! (L) I'll just try!

torsdag, oktober 1

Cowgirl up!

Jag kanske är den mest hemska personen på jorden, men det jag gjorde, gjorde jag inte för att vara dum. Jag gjorde det för att vara snäll och ärlig. I just cowgirled up!

Niiight!

I bilen på väg hem!

Nu har jag då vart på info möte och det ena med det andra. Intressant, så nu ska jag hem och klura ut vad jag vill investera i så jag kan tjäna en förmögenhet på att göra ingenting typ! ;) Haha, nääe, men det va verkligen en djungel detta med aktier och fonder alltså. Men jag hade ett kapital på X antal tusen vilket kändes rätt bra, pengar jag inte ens visste att dom fanns, det GILLAR vi starkt!

Skolan va rätt chill idag, hade juh UF och sen filosofi. Filosofin, gymnasiets största flumkurs. Vi fick förbereda oss inför provet som är nästa vecka. Jag gillar Kants filosofi, snacka sanning! Anyway, sedan stack jag till Shell, dock en jävla omväg inom city VBg, men va fan. Sedan gick jag till garaget och vänta på far. Vi fick tvättat av släpet med högtryckstvätten, det ser ut som om det va nytt nu. Riktigt fint blev det. (Y) Awesome!

Nu är jag på väg hem, sitter i bilen och bloggar. Jag ska hem sen och mocka tror jag, eller jaah mocka behövs i alla fall. Haha, men det finns andra alternativ också. Men vi får se, nu handlar pappa på korvmojjen. Sen ska vi bege oss hem, behöver inte köra eftersom vi har släpet med. Men nu måste jag stänga av datorn, den dör väldigt snart.

Hade biiiiaaaatches! (L)

Glömde en sak!

Glömde säga att jag hoppas ni gillar den nya designen... :) Det ska komma en header bild, men jag måste fixa lite med den först, håll ut babes! ;)

(L)

Sitter i skolan :)

Just nu sitter jag i skolan, har haft en lång lunch. :D Soppa på köpet, (undrar om den kommer fårn sopphuset? :P ) I allafall, jag ska snart ha filosofi, rockigt värre not. Efter skolan drar jag till Grästorp. Bankmöte, yey!

Care biaaatcheees! (L)

Jooh, men god morgon! :)

God morgon alla bloggläsare :)
Hoppas ni sovit bra under nattenn,d et har jag så fort jag somnade igår så glömde jag bort mitt illamående, tack och lov, för det va verkligen inget rockigt alls. Usch och fy för att må som jag gjorde. Det blev inget simmande idag, så nu sitter jag i skolan och fördriver tiden istället. Det är itne helelr så rockigt, men vad ska man göra? Ingen aning. Hur som helst så, Smokie ska få sin tappsko påslagen nu under morgonen. så jag kan rida senare ikväll när jag kommer hem, men först ska skolan och ett möte genomlidas.

Jag ska behöva åka ännu en gång till Grästorp och gå till banken som ska snacka om min ekonomi. Ohyes! Mindre kul kanske. Anyway, så ligger det till, efter det så blir det banne mej stallet! :D Idag SKA jag få rida.

Hade så länge biatches! (L)