söndag, februari 28

Hemma!

Detta är nog inte min dag riktigt. Det bara går typ bajs hela tiden. Jag orkar inte det. :P Jag lyckades ställa om tangentbordet till engelskt tangenbord utan att veta om ddet elelr hur jag ändra tillbaka. Great! (nu är den som den ska dock)

Jag lackar på datorn på jobb för att den inte hänger emd när jag trycker på knapparna. Buuh på den!

Min tv har hängt sej. Jag får upp en bild, men den hänger sej. Så där sitter en människa i en bild, men dom snackar om fotboll just nu. Hallå liksom!

Inte min dag, tekniska dag i alla fall. Det får nog bli att jag går och lägger mej nu. Bäst så tror jag jag. G'niiiight Darls! LH

Inge plugg!

Nått plugg blev det inte, jag finner ingen inspration verkligen. USCH!Aja, är klar för jobb nu. :)

Talk to you later LH

Ångest söndag!

Söndag, söndag, söndag.... Är inte det den värsta dagen i veckan eller? Jag menar, man får bara massa ångest för att man inte fått gjort det man skulle under den veckan som gått. Nej, jag tycker nog söndagar borde tas bort, men då blir väll lördagen "ångest-dagen" istället, eller hur funkar det?

Nog snackat o det kan juh berätta om det jag har fått gjort istället. kom just in från stallet. Har släppt ut hästar, mockat och lunchfodrat. Massa småplock liksom, det "vanliga". Det är juh bra det i alla fall. Har också hjälpt mamma att ta kort på hanhundarna. :) Lille Scott och Lambi, dom söta förstod juh inte vad stå betydde. Utsällningsträning kanske. Hahah...

Nu ska jag försöka ta tag i matteboken.... LH

Trött

Jag va hemma kvart i tre i natt så jag är sådär lagom död kan jag hälsa. Usch, fan värre att köra mitt i natten än att vara ute och festa. ;)

Nu blir det stallet, och sedan måste jag plugga rätt mycket tror jag. Usch, jag vill inte skolan nu alltså!

Aja, LH

lördag, februari 27

Chaufför kväll

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv, eller DVD; Laguna Beach. Ska chaufföra ikväll jag :) Så ska bara slappa fram tills dess. :) Gotta mej i soffan typ, det är verkligen inte fel det nej.

Har suttit en stund på Ebay, okej inte en stund. En lååååång stuuuund, många långa stunder. Har letat efter märkes ridkläder. Scapa, JW, Highland, Kyra K, Hv Polo, osv. Hittade en del så lätt att jag ska ha det ;) Älskar pikér! Det är verkligen det snyggaste som finns :D

TTYL LH

Gårdagens inköp!

Gårdagens inköp från EuroHorse. :)

Regntäcke från Eskadron
5oo:-
Vintertäcke från Eskadron
500:-
Rosa ridvantar 2par
40:-/styck

Dretsnygg jacka av det franska märket Elt Paris
500:-

Kingsland Ridstrumpor 3pack
179:-

Tygelkrokar
15:-/styck

Kyrka Kyrklund funktionspiké
149:-

Detta var mina kap under gårdagen. :) Är rätt nöjd!
Xo Xo LH

Det som kommer i snö försvinner i tö

Det är plusgrade ute, vårtecken(?). Det töar och är blött överallt, usch. Men men....

Har precis duschat och ska börja fixa mej för jobb, kan juh inte se ut som jag precis kommit upp ur sängen. Även om det känns som så, eftersom jag inte somnade förän typ två i natt. Fyllesamtal från folk och allmänt bara gnabb. Aja, ska fara och jobba snart.

Väl hemma sedan blir det stallet. Ska va där läääääänge! Har inte vart där på hela veckan nu så det känns som läge. Har juh knappt vart hemma. Sen blir det mycket bilder från inköpen under gårdagen.

Have a great day! LH

fredag, februari 26

Back home

Mina ben skriker, mina ögon grusar! Nu är jag riktigt trött, USCH. Men guuud sikken dag. :) Va nere i Götelabörg till halv elva typ, fick leta parkering, I hate it! Så kom jag på den lysande idéen att Lisebergs parkeringen säkert har en del platser över, eftersom ingen som ska besöka Eurohorse/Gbg Horse Show rekommenderas dit utan till parkeringshusen. Great idea! Fanns plats där till oss :D

Mor och Nattis gick alltså och såg showen, jag fick gå runt på mässan själv till stor del. Ganska skönt faktiskt att bara kolla på det jag vill. :) Spenderade typ massa pengar(inköpen får ni se i morgon) och bara hade det bra liksom. Träffat massa känt folk och så också, treeevligt! ;)

Men nu ska jag ta en dejt med John Blund här! G'Niiiight! LH

Göteborg!

God morgon, god morgon! Snart far vi här, Göteborg nästa! Mamma och Nattis ska gå på showen, jag ska bara lulla runt på Euro horse hela dagen. Det blir great!

Kiss and hugs, LH

torsdag, februari 25

Hemma äntligen

Nu efter flera dagar borta så är jag hemma till slut. :O Sista dagen på taket idag för denna veckan, men ska tilllbaka nästa vecka. Är redigt trött, så jag tror jag ska studdsa in i duschen. Sen blir det fanimej säääääängen! :O

Xo Xo LH

Nu far jag snat då!

Har packat ihop alla mina grejer eftersom jag sinte ska sova hos Mormor nåe mer nu. Sista dagen på taket. Tråkigt, är juh ganska trevligt där uppe emellan åt faktiskt. :) Aja...

Sitter och äter frukost. :) Facebookar runt, och hittar det mest löjliga ever. Jag fattar inte. Det är så jag vill skratta åt det! Heeeeeelt sjukt! Det är så löjligt att jag inte ens borde bry mej!

Kiss and hugs LH

onsdag, februari 24

Ont!

Jag har redigt ont i kroppen nu! Usch, riktigt mör, och mina fötter gör bajs ont, eller snarare min högra fot. :O Fattar inte detta! Helt sjukt att bara den gör ont! Det är inte ens skoskav utan själva foten. Aja...

Dagen på jobb har vart ganska slitig, massa bös. Slädar som gått snder och ditt och datt. Gaaaah typ. Har smäckt i mej nästan en hel pizza nu i allafall coh ligger på mormors säng göttar mej. Blir mest troligt en luuuuuugn kväll. Orkar fan inget vettigt! :O

Kiss and Hugs LH

God morgon :D

Vaken!!! Eller jag har vart det en stund, men ändå. :P Ska snart dra på mej kläderna och masa mej ut till bilen. Den lär juh va dödskall! Det är 15 minus här i Vargön KAAALLT! Aja, nu kör vi baa! Ska en snabbis på toa för åe borsta tänderna bara :D

Take Care! LH

tisdag, februari 23

Är nog lite trött...

Har jobbat hela dagen, taket på Volvo Aero idag igen :) Skottat snö och faktiskt kört snöslunga, tro det eller ej. Men det va inte så svårt, funkade ganska bra, men jag fattar inte hur man kan tycka det är så roligt att det är det enda man vill göra. *host host* Nämner inga namn, ;)

Ska jobba är ändå till torsdag antagligen. Fredag far jag med Mammie och Nattis till Göteborg. :) Euro Horse! Mamma och Nattis ska in på showen också, för min del blir det bara själv mässan. Tanken va juh att jag skulle vara hos Kjell och Liza under lovet så det är ingen biljett bokad till mej. Nu blev det inte så, men jag klarar mej ändå. :)

Annars har det inte hänt så mycket kul tror jag inte. Dom hemma blev utskottade vid tio igår kväll. :) Haha, helt sjukt, men den super göllige KB hade fixat ut dom till slut. Gooo pöjk det dära. :) And yes, I know it!

Jobb till helgen, men ska försöka få byta lite pass. Vill inte jobba fredag och inte lördag kväll, inte heller söndag morgon. Hellre dom andra passen, får prata med min arbets kamrat. :)

Kiss and love, LH

Dåligt samvete!

Åhhh, vad jag får dåligt samvete nu. Ida, min lilla gumma skulle till MVC idag och kolla på bebben i magen. Jag skulle höra av mej om jag kunde följa med eller inte. Men självupptagen och glömsk som jag är så har jag inte ens kommit ihåg att höra av mej! Fy vad jag skäms alltså! Usch på mej!

Jag skäms! LH

måndag, februari 22

Vargön

Sitter i Vargön och häckar, har precis ätit upp min färdigmats portion. Jaah, jag är förbannat lat! Jag orkar inte laga någon riktigt mat, så enkelt är det. I alla fall, sitter hos Mormor och gör ingenting, jag har sånt liv.

Har vart och jobbat, skottat tak på Volvo Aero, ofc. :) Gick bra idag, flöt på bra. I fredags va det bara så förbannat segt hela tiden. Tiden verkade som den bara stod still. Usch! Men det gick fort idag. :)

Nu ska jag nog däcka framför tv:n en stund tror jag. Vi höres nog ikväll igen! Kiss and hugs, love LH

söndag, februari 21

Drar till mormor!

För att jag ska vara säker på att ta mej till Volvo i tid i mrogon bitti så blir det att sova hos mormor i Vargön. Ska rida ut till vägen och möta mamma och pappa är tanken. Sen så får nån köra mej in till Brålanda så jag kan hämta min bil. :)

Ser på Laguna Beach igen:) Har duschat och ego boostat lite, finns inte så mycket att göra som insnöad. Det har vart sol hela dagen och egentligen en helt underbar dag att rida på Smokie. Men det funkar inte. Hon tar sej knappt fram i snön.

Kiss and Hug LH

Laguna Beach

Jag är nog lite omvända eftersom jag sett The Hills innan Lagnua Beach. :) Haha, men det kvittar. Lite kul att se skillnaden mellan människor. Lauren och Lo, Kristin, Jason. Jaah, överlag. Aja, får nog dra ut en ny skiva emd resten på säsong två och hela säsong tre snart :)

Mamma och pappa är på väg hem, dom ska vara framme vid f'yra. Fanimej på tiden, antagligen så jobbar jag i morgon på taket på Volvo Aero igen. :) då åker jag nog ner till mormor idag så jag kan vara säker på att jag kommer ut. Är sådär lagom trött på all snö nu, nästa vinter flyttar jag till Spainen under vinterhalvåret tror jag. :D

Xo Xo

God morgon!

Solen lyser. Det har slutat snöa. Det är vindstilla, nästan i alla fall. Sitter och äter frukost, sen blir det ute och ta ut hästar och mata hundar. Ska gräva fram dom i hundgårdarna också typ. :) Det är hur mycket snö som helst, helt sinnes sjukt! :O

I alla fall, har vart eldvakt inatt. Usch, riktigt segt att va uppe flera gånger på natten. Aja, vi har fått tillbaka varm vattnet också nu. :) Skönt det!

Xo Xo

lördag, februari 20

Myspys med Bengt!

Sitter i soffan med Bengt och myspysar, han går varm hela tiden :) Är så dragit i huset så det är små kallt hela tiden. :O Usch, har bytt mjukisar och dragit på mej den varma CG-tröjan :D
Linda (L) Bengt


Nu blir det mer TV-tittande, självklart dissar jag MElodifestivalen, sämsta programmet dom visar på tv. Helt sinnes! Xo Xo

Inne i väremne igen :)

Usch, det är nästan hemskt ute. Snön bara yrar. Ett projekt att mata hundar och mocka. för bannat mycket snö, vissa ställen kommer man inte ens fram. Det är sjuktligt.

Jag sitter i alla fall nerbäddad i soffsn med Bengt och äter chips. Jag tittar faktiskt på OS för första gången under hela OS. Anna Haag ligger i top fem. Har vi tur får vi nog en Brons. Kanske ett Silver om hon ger allt. Vi får se. :D

Aja, talk to you later! xo xo

God snöig jävla morgon!

det är verkligen snö kaos! Sitter och kollar ut genom fönstret just nu, det är helt sjukt. Det baar yrar ute hela tiden. Snöar och blåser. Otroligt. Hela gårdplanen är igen snöad, det va inte så rockigt att ta sej bort till stallet. Gud!

Vi har ännu störm, men det varar nog inte så länge till, det stod på juh på SMHI:s hemsida att det ska blåsa 14 sekundmeter. Det är fanimej kuling! Klass två varningen märks av faktiskt. Usch usch!

Jag och Nattis ska i alla fall, efter att hon släpat sej upp ur sängen och ätit frukost, gå ut, mta hundar, släppa ut hästar under tiden vi mockar och sen ta in dom igen, ingen vill va ute i detta vädret. :( Sen tänker nog jag gå och lägga mej. Det är inte skoj idg, jag fryser massa så sängen känns bäst faktiskt.

Kiss and love!

fredag, februari 19

Lååång dag! :O

Jag är äntligen hemma! Dagen börjde kvart i fem i morse, for till Trollhättan och skottade snö. Har gått helt okej, men så redigt blåsigt. Har verkligen blåst hela dagen, Uscha! Var inne och handlade för strömavbrott på vägen hem så nu är jag och Nattis fit for fight. Hem va problemet.



Det yrar som satan så INGEN hade tydligen inte plogat vägen ut till Skerrud. Great liksom bur skulle jag då komma hem. Tog beslutet att ringa Kristofer och kolal om han hade nått för skoj, klart han har egentligen. Men snäller och gooer som han är så tog han sej tid att köra hem mej. :) Helt otroligt att det tog typ 40 minuter hemifrån Simone där min bil nu står, hem till mej här ute på vischan. Sinnessjukt! Vägen från kyrkarn hit ut va verkligen en-filig. Jag blir så trött på snön nu alltså. Aja, jag är i alla fall hemma.



Vi har ännu ström kvar tack och lov. Får väl se hur det ser ut i mrogon när vi vaknar i morgon. SMHI har lovat klass två varning. Vilket i stort sett är lika med strömavbrott. Jag är helt slut såå jag orkar verkligen inte blogga mer idag. Vi höres i morgon daaalrs och god natt!

God morgon darls!

Raringar, får ingen chock, men jag är faktiskt vaken. Vart sen kvart i fem :) Ska alldeles snart åka och jobba. :) Snöstorm ute typ, så jag får antagligen gå hem. Slitigt, men men... Vi höres i eftermiddag. Pussheja så länge! :D

torsdag, februari 18

Parat hundar!

Jag har just kommit in från stallet, har nattat hästar och parat hundar. Vi har en tik här på parning så hjälper till med det efter som jag och Nattis antagligen kommer få para i helgen. :O Vi får väll se hur det går, det va inte så lätt parat idag kan jag säga. Inte som i tisdags. Aja...

Jag ska gå och läga mej efter det att jag plockat ihop lite grejer, ska juh som sagt skotta snö på Volvo Aero i morgon. Ska va där kl sju, sängen känns lämpligt eftersom jag komemr få åka hemifrån senast kvart i sex i morgon. Alltså när jag annars brukar gå upp!!! Då ska jag åka.

Goood niiiiight and sleeeeep tiiiiight (L)

Gamla bilder!

Hittade lite gamla bilder på mobilen när jag la in ny muik. :)

Påväg till Uddevalla på inflyttningsfest i typ september oktober nångång. :)
Rickard Silverhagens bil, va tvungen att ta bild på den för den va så ful snygg ;D
Smokies ben, rosa benlindor och BoT
Självporträtt, spegelbild i bilen. :)
Farmors grav. (L) R.I.P

Gyllene örnen i karlsborg. :) Tydligen dit dom meniga gick på kvällen förr, när far kin gjorde lumpen där. :)

Birthday Party:)

Förberedelse för brthday party. :)

Snön bara yr

Nu är det varga vinter igen, snön bara yr ute. Usch! Men jag är hemma och klar i stallet tack och lov. :) Åkte med mamma hem från stan förut. Va klar med mitt prov typ halv elva så då stack jag in till biblioteketr tills klockan va halv ett. Satt och kollade i stipendie boken igen. :) Hittade fler stipendier att söka idag faktikst så. Då blir jag nöjd(Y)

Ingen mer skola på jätte länge nu, skönt! Jag behöver verkligen slippa det stället ett tag. :) Nu ska jag hitta på nått annat. :P Xo Xo

Skolan då

Då va det skolan då, mindre rockigt, men men. Är här nu iaf, har svin ont i ena sidan av ryggen, blev så när jag lyfte en skit tung IKEA påse med mat till hästarna. Skit liksom. Men men, i alla fall; satt här och kolla och såg att Ida öppnat sin blogg igen. Eller jaah, en ny blogg om hennes liv som blivande ung mamma. Läs den här! Jag är såklart trogen läsare. Är lite spänd faktiskt på att bebben ska komma. :D Jag trode först inte mina öron, eller snarare ögon när Ida sms:ade mej en dag i augusti och berätta att hon va med barn. :D

Pratade lite med mamma på vägen enr till stan och får jag som jag vill så blir det nog Bökebergs mars tävling med Silver. :d Nattis rider han knappt ändå så vad spelar det för roll ? :O INGEN!

Xo Xo

Sista dagen i skolan på denna veckan

Inte bara för denna veckan, utan också för den kommande :D Älskade sportlov, nu när det är som mest grått och man verkligen inte vill finnas till så kommer ett förhoppningsvis uppigande sportlov. Känner jag mej själv rätt kommer jag slita mer under sportlovet än jag gör under skolveckorna. Typiskt mej.

Aja, har ätit frukost ska snart pysa in i duschen och fixa mej för skolan, kan juh inte se ut som jag precis gått upp ur sängen sen. Haha, det har jag juh faktiskt inte. Aja, idga är dte prov som gälelr. Rleigion, jag plugga sådär halv bra igå. Jag hoppas verkligen jag kan få åka hem efter vi gjort det. Skulle va sååååå skötn att va hemma tidigt nån dag denna veckan.

Nu måste jag pysa, annars hinner jag inte här. Pusshej!

onsdag, februari 17

Snart kudden!

En slitig dag, jag orkar inte ens prata om den. Fy fan. I alla fall lite myspys med Sandra förut. Fika och girl talk. :) Weeee doooo like! Satt på biblioteket och kollade i stipendie boken, på 125 igenom lästa sidor hittade jag ETT(!!!!!!) stipendie. :O Goooosh!

Aja, hoppas på en bättre dag i morgon, dessutom prov i religion då. Great! Jag orkar inte engagera mej, verkligen. Xo Xo

Onsdag, +en dag kvar i skolan!

Då sitter jag i skolan igen då, :) Ska skriva lite UF-grejs, men komemr inte ritkgit, för mej. Jag har faktiskt börjat. Bttre jobbat än igår, då fick jag inget gjort. Det ringde så då babbla jag i telefonen istället. :) Sen orkade jag int eplugga när jag till slut lagt på. Redigt gjort liksom.

Aja, nu har jag i alla fall börjat, inte dåligt det nej. Jag måste berätta om min dröm i natt, helt sjukt. Jag längtar verkligen efter sommaren. Drömde att grannen va uppemed sina vrål åks traktorer och skulle vända på våran gårdsplan. Dom körde gräs precis utanför. Men till min stora besvikelse så va dte bara en dröm och jag möttes av tio centimeter ny snö utanför dörren när jag ska släppa ut hästarna. USCH!

Jag får helt enkelt längta lite till efter sommaren tror jag, tyvärr Men men, sånt är livet. Nu ska jag försöka få nått gjort. Kiss and hugs!

tisdag, februari 16

Sängen, ska plugga

Jag orkar inte sitta uppe, har en konstig tryckande känsla i nedre delen av bröstkorgen- undrar lite vad det kan vara. I alla fall, så orkade jag inte stanna uppe så jag kröp ner under täcket med Bengt. :)
Bengt (L)

Jag ska försöka vara redig och ta tag i Religionen, prov i kristendomen på torsdag. Duktig som jag är så känner jag faktiskt inte för att börja idag. Men jag måste nog inse att jag måste börja idag. Hmm, jooh det måste jag faktiskt.
Blir lite begränsat med tid eftersom jag ska fika med Sandra i morgon efter skolan så jag får bara ta mej i kragen. Jag ska för övrigt förbi biblioteket inne i stan, måste kolla i den där stipendieboken som finns. För att detta tävlingsåret ska gå runt kommer jag verkligen behöva lite extra pengar. Ska söka flera stipendier och hoppas på att få dom också.
Satt i skolan idag och effektiviserade tiden med att kolla runt på alla rasföreningar och övriga tävlingsföreningar och sätta ihop min egen tävlings kalender. Ska tävla massa i år verkligen, jag har saknat det och kan inte vänta tills jag får köra igång igen.
Nu ska jag ta mej i kragen, KRISTENDOMEN ffs! Xo Xo

La-la-la-lisabeth, oh I love you so!

Helskön låt, älskar låatrna på skivan jag brände av från SImone :D Biiiiggg pluss på den! :D

Hemma nu i alla fall, ska masa mej ut i stallet, det har snöat hela dagen typ. Såååå sugigt!

Kiss and love! Talk to you later!

Frukost!

Hästarn är ute, jag har duschat, klätt på mej satt upp håret. Nu är det frukost som gäller. :) Häääääärligt! (Y) Kaffe, smörgås, proviva. Gottigt. :)

Ska fara till skolan snart, åker med mamma idag igen. Slipper masa mej upp in i dödens tidigt då för att hinna emd bussen ock sånt. Aja, religion och marknadsföring gäler väl där. Lite UF jobb också.

Talk to you later biatches! (L)

måndag, februari 15

Ligger under täcket.

Jag fattar inte hur mycket jag ka frysa, det är verkligen hel sjukt. Jag frös banne mej så mycket att jag fick gå in i duschen och bara stå där en stund, nu ligger jag i sängen och djupt under täcket.

Dagen idag har väl vart helt okej. Skolan flöt på bra. räknade ikapp massa matte, tills jag trodde att jag inte låg efter mer. Jooh tjenna, lilla Linda tänkte inte på att hon missa fredagens lektion också. Så ligger juh ändå efter, men bara med ett avsnitt- så det är juh bra. Sen va där lektion, vi improvisera som fan på dom fem olika härskarteknikerna. Ojoj, men det gick bra till slut. :)

Pappa hämtade mej direkt efter skolan så åkte jag med honom hem. Skönt(Y) Slapp bussen! Har juh ingen bil nu jag. :( Baaaaaaajs! Men men i alla fall, stallet och sånt väntade hemma. :) Smokie och Goofy ville gå in. Ska försöka få ridit i morgon, har inte kommit nåstans på senaste! :O *suck* Skulle så vilja stalla upp Smokie nånstans där det finns ridhus på samma ställe så jag bara kan rida. Slippa det att åka till ridhuset. Är riktigt slitigt. Man blir alltid borta hela kvällen, inte för jag har nått emot det, men att rida och sen sätta sej i en kall bil är aldrig en hit.

Aja, får kika på detta lite. I morgon är det skolan som gäller. Åker med mamma ner i morgon också. Så är i skolan efter nio typ. Hmm, inte så rockigt att va där så tidigt när man börjar senare. Men men... Får la gå typ...

Xo Xo

Måndag vecka 7

Vecka sju innebär en spurt inför en veckas ledighet från skol h-vetet! Thank God! Jag längtar verkligen! Jag behöver en vecka off utan tveka. Men brukar juh alllllldrig bli så ändå, alltid rycker nån i mej nånstans, haha. Aja, sitter i skolan nu; har pluggat lite matte, har legat efter på en del, Men har räknat i kapp den, jätte lätt med potenser tycker jag nog. :)

I alla fall så är dte skolan till halv fem, ingen bil innebär att jag måste åka buss hem *suck*. Men men. Stallet gäller väl hemma. jag märkte dessutom att jag gjort ett fel i redovisningen av förra veckan. Jag va inte i skolan på tisdagen. xD Haha, va tvungen att kolla min kalender, jag skämtar inte. Jag gjorde det. :P

Xo Xo

söndag, februari 14

Jag är helt slut!

Efter denna veckan, som vart galet låg är jag helt slut. Mina ögon går i kors, kroppen bara skriker. Jag orkar inte mer!

Måndag: Stalljobb och skolan.
Tisdag: Stall jobb och skolan igen.
Onsdag: Skola och stallet. Grästorp och hämta farfars hund.
Torsdag: Skolan och slit överlag.
Fredag: Jobb hela dagen.
Lördag: Jobb och stallet
Söndag: Jobb, stallet och jobb igen.

Jag är helt slut. :O Energin är slut! Ny vecka i morgon....

Niiight!

Happy fuckin' Valentines Day!

Årets mest löjliga dag! 14 Februari - vad är det för jävla påhitt, menigen att man ska visa dom man älskar hur mycket man älskar dom, va fan ska man inte visa det hela året om eller? :O Det tycker jag allt. Säger hellre till mina vänner att jag älskar dom i morgon istället för idag, tror det blir mer trovärdigt då. Helt enkelt årets töntigaste påhitt!

Har i alla fall vart på jobbet och tagit hand om massa skidåkare som inte svalt frukost gröten, danskar. Haha xD Inget rockigt på jobbet direkt - 95okt och diesel är slut. Greeeeat! Fatta hur kul det kommer bli att stå där ikväll liksom, nooooot!

Xo Xo så länge!

lördag, februari 13

...

Riktigt seg kväll alltså, va och hämta Nattis förut. Lånade en film på jobbet när jag ändå va där. :) The Ugly Truth- galet bra film alltså! :D Aja, sitter och slö glor på tv nu, ska va chaufför i natt antagligen, fylle folket skulle ringa. xD Haha. Blir nog bra :)

There is so much you need to understand,
what it takes to be me,
selfishness is what you might call it,
safety is what it is.

Lettin' you down,
it was not my meaning,
but I had to,
that's all I have to say.

Det bara är så

Göteborg blir det inte som tänkt. Vi ska inte tala om varför. Det bara är så. Så vad ska jag hitta på ikväll nu då ? Igen aning. Aja.

Ska försöka masa mej in i duschen,...

Lördag

Snart är det jobb, jag har äkcligt ont i kroppen, me som tur är så har jag bokat in massage direkt efter jag slavat på Rasta en stund. Gårdagen va helt sjuk, det är därför jag har sååååå ont. Är så härligt mörbultad.

Ikväll ska jag för övrigt träffa Gaba som just u befinenr sej i Göteborg. :)

torsdag, februari 11

11 Februari 2010

Jaah, tiden rullar iväg, riktigt fort. Snart är februari slut också, vilket är bra för jag vill ha vår. Är så trött på all snö nu. För övrigt så sitter jag i skolan, har kombidag som vanligt på torsdagar, ska jobba med ett svenska arbete. :) Redovisning på det i morgon.

I alla fall, gårdagens lack of bloggning, jag vet inte riktigt vad det berodde på, jag kände väll inte för det helt enkelt när jag kom hem. Aja, jag fick åka till Grästorp sent igår kväll och hämta min farfars hund. Den stackarn hade blivit inläst där hemma, heladagen för Sjukhus personalen vägra släppa hem gammla farfar.

I dag gäller också massage med Simone i Mellerud. :) Häääääärligt(Y) :D Ska bli så skönt, behöver bli lite tryckt xD



TTYL (L)

onsdag, februari 10

Lill lördag!

Weiiiie! Onsdag, vilekt innebär bara denna dagen och två till kvar i skolan, sköööönt! Sen helg, we do like a lot. :) Helgen kommer bjuda på jobb, fan jag måste tvätta mina arbetsbyxor. Rasta byxor for life ;) haha eller inte. ;) FÖr min del är det Wrangler jeans for life. Just llove them.

Aja, annars finns där inget spec att berätta. Far snart till skolan. Vi höres senare dalrs! (L)

Kiss and love!

tisdag, februari 9

...

No line, what ever!

I can't let this damn shit get to me, can't let it make me cry, break me down. Gotta be strong and fight for my right. Keep on shinin', wearing that smile like nothing have happend. Nothing will break my shelter, can't let anything do that. Stand up strait, be tall and be a bitch- the only way to win.

Treat everyone like the treat me, bad. Be a bitch and fiiiiiiight!

(behöver lite pepp)

Engelska rapporten är typ klar... ?

Jag tror den är ganska klar nu, engelska rapporten. Ska bara fixa lite med källhänvisningar. Sen fanimej alltså.

Har för övrigt sett på The Hills hela eftermiddagen, och jag vill bara härifrån just nu. Jag behöver en kram lika mycket som jag skulle vilja krama just dej...

Far till Mellerud

Ska alldeles snart åka till Mellerud med mamma. Har vart i stallet och fixat :) Hästarna är ute, jag har mockat tre boxar, två stycken kvar. :) Men dom tar jag när jag kommer hem sen igen. :) Åker kanske med till Nuntorp ikväll, ska försöka ta reda på om dom fått in nått nytt underlag i deras round pen. :)

Xo Xo

Underbar dröm!

Jag hade en helt underbar dröm, den va helt otroligt, Bara över en natt så hade det blivit April och vår/sommar. T-shirt och shorts, men ändå svettades man ihjäl. Det va smörblommor överaööt och det va helt underbart. Min enda kommentar i drömmmen: " Jag får nog ta av hästarna täckena innan dom går ut" Tyvärr så va det juh bara en dröm och jag vaknar upp till snöfall, grå himmel och vitt överallt.

måndag, februari 8

Hemma...

Nu ligger jag äntligen hemma... segt i skolan, det är ganska vanligt dock, är juh skolan. Sitter i soffan nu och ser på The Hills. Hästarna är inne och jag svälter verligen ihjäl snart. Har inte ätit sen frukost, känner starkt för en fet jävla pizza. (!!!) I WAAAAANNNNT! Someone get me one!

TTYL (L)

Done for school

Då är jag egentligen klar för att åka till skolan, men ska nog se ett avsnitt med The Hills innan. :) Har Sett 9 avsnitt av säsong 4 nu. Men efter som jag inte börjar halv ett så behöver jag inte stressa. We do like a lot!

Har vart i8 stallet ooch gjort klart där dessutom; hästarna är ute, jag har mockat, gjort lunchpåsar så mamma kan fodra dom lätt. Guuuuud vad jag är duktig. Det tog också bara en timme, förvånandesvärt. Det va hela stallet, får ta hand om Nattis hästar ovkså efetrsom hon inte kommer hem idag. Så skönt att bara kunna ta in dom senare i eftermiddag. Inget stri liksom, bara allt är klart. Det är såååå skönt! :)

Skolan i alla fall till 16.30; känns inte så jätte rockigt, men men... Skönt att det bara är fyra timmar och inte mer. Det finns inte så mycket att berätta. Så jag säger enbart TTYL biatches(L)

Ny vecka

Nu är det ytterligare en vecka, tiden bara rinner iväg för mej. Det är lite sjukt ibland, men det funkar. Sitter här med min kaffekopp, har ätit frukost till The Hills season 4. Lite veckoplanering tror jag är lämpligt här.

Måndag: Skolan, plugg.
Tisdag: Tänkte skippa friluftsdag i skolan och vara hemma. Kan rida och plugga i lugn och ro.
Onsdag: Skolan, sedan stallet och plugg. Rida?
Torsdag: Skolan och massage med Simone.
Fredag: Skolan. Jobba kvällen.
Lördag: Jobb sen träffa Gaba. :) Finally! Rida?
Söndag: Jobb hela dagen. Plugga lite också.

En ganska späckad vecka. Får se vad som förändras, brukar alltid göra det. Aja, snart stallet och släppa ut hästar. Kiss and love!

söndag, februari 7

Jobb-->Plugg

Jag är nu hemma, har mockat och gjort stallet, så nu ska här pluggas. Har laddt upp emd en godis påse, ska förtå mej på matten nu. :) Wish me luck!

Höres senare! :)

Hmm..

Söndag, ångest dagen för allt man inte gjort som man borde och allt man gjort som man inte borde - eller? Tål nog att funderas över.

I alla fall, sitter med massa frukost helt själv, resten av huset sover- tråkiga jävlar. Har vart i stallet och fodrat. Ska köra upp Nattis, hon får gå och ta ut hästarna. Men det dröjer nog en stund till. Ska fara och jobba en stund sen. PENGAR!

För övrigt så är det inte mycket att berätta, ska plugga sen när jag kommer hem. jag måste verkligen. Matte och engelska rapporten. Mindre skoj, men men...

Guess I talk to you later biatches ;)

Keep playin' love like it was just a game,
pretendin' to feel the same...

Sova kanske?

Istället för att sitta uppe oc göra asolut igenting, försöka se på en film. Är det ens värt, nej. Tvätta bort smink och sen sova. Joohtack. Niiiight darls! Hope you'll have sweet dreams(L)

Hate this!

Jag hatar att känna mej så ensam. :( Som om man vore den minsta personen på jorden, som om man bara va där helt själv. Jag saknar den känslan, då jag va så lycklig, för snart ett år sen. Guuud vad du gjorde mej glad! Det fanns inte ord som kunde beskriva hur glad jag var, men allt blev förstört. Jag skiter fullständigt i vems fel det var, men att se dej häromdagen. Det gjorde att allt hann ikapp mej, nått jag egentligen inte tagit tag i utan, bara låtit rinna ut i sanden. Kan inte beskriva hur mycket jag skulle vilja bara fåå ge dej en kram igen.....

<3

lördag, februari 6

Nu vet jag vad helgen har att erbjuda ;)

Har vart i stallet och mockat. Smokie har också longerats, den hästen har alldeles för mycket energi. Sen blev det alldeles nyss bestämt att jag ska jobba också. Så det blir jobb ikväll och i morgon bitti. Hääääärligt, PENGAR! :D

Kiss and hugs!

Lördag

Ibland blir jag lite förvånad övet människor, nästan lite frustrerad. Hur konstigt det kan kännas att springa på nån som man inte sett på så länge och så är stämmningen som den är. Aja, ska inte besvära er med mina weirdo tankar här.

För övrigt vet jag inte riktigt vad denna lördag kommer bjuda på. Det är juh så klart stallet och mocka och sånt obligatoriskt, men annars har jag ingen koll än. Solen skiner, men det är jätte kallt ute. USCHA! Min öron gör inte efter det att jag va ute och tog ut hästarna. Ajaj, :(

Snart är det i alla fall frukost. :) Kaffet är klart och jag får väl bli den som dukar på, mamma och pappa är inte uppe än. Sega j*vlar ;) Ska köra upp dom, utan större tvekan ;) Aja, kiss and love! (L)

fredag, februari 5

HELG!!!

Äntligen är det helg, så mycket liv som jag har så har jag spenderat en timme av min fredagskväll på jobbet. Rätt skönt att vara på jobb utan att jobba. ;D Har iaf sett på Wallander dödsängeln med mor och far. :) Nu blir en komedi ;)

Kiss and Love!

Fredag!

Snart är kskolveckan över, tiden bara springer iväg. Har suttit och sktivit på engelska rapporten och sånt dära, lika roligt varje gågn. Aja, nu är det snart lunch i alla fall, tack och lov. jag svälter. Har inte ätit sen sju i morse, innna jag va till stallet och kasat ut hästar. har på börjat mockingem ,emn lär fortsätta hemma sen. Nu känenr jag att det blit lite mycket stavfel och särskirvning här, men jag hinner/orkar inte.

Gårdagens gick till stallet, skolan sen uddevalla och hänta min dator, den lilla rosa som pappa ska hålla på och starta upp hemma åt mej. :) Weiiie. :) Sedan gällde jobb, fick smatal omd et på väg till u:a så va inne och jobba några timmar. Nu ska jag dr.a Pussheja!(L)

onsdag, februari 3

Ambiös!

Jag tror jag har fått en knäpp, det är snöstorm ut och jag kunde i princip valt att vara insnöad, men inte då. Jag drog på mej kläder och gick till bussen. Great! Känner mej förbannat ambiös! Aja, ska snart ha småföetagande great. Sen är det äcklig skol lunch, fisk. Great! Jag är så jädra hungrig att jag håller på att dö typ! :O

Fick världens sug efetr en cheeseburgare förut på psykologin, helt sjukt. Jag behöver en cheeseburgare! Gott gott! :D men inte finns det några sånna att tillgå i Vänersborg. För övrigt ska ajg till Överby och fika med gulliga Sandra idag. :)

TTYL biatches! (L)

måndag, februari 1

Fryser

Jag sitter i soffan och fryser som en gris verkligen. :O Usch, kallt är det eller så är det så att jag är sjuk. För en gång skull, elelr vad man nu ska säga. Ser iaf på tv, ska snart masa mej ut i stallet och mata hästarna, kvällfodring is on. ;) Ni häst folk kanske funderar över varför mina hästar inte frå mat på bestämda tider. Liksom som man matar kossor vid fem, tio, två, fyra, åtta osv. Detta beror på att dom inte ska vara allt för vana vid att få mat på bestämda tider. Tävlingshästar som ibland har långa dagar på en framridning kan lätt bli stressade om dom inte får mat på dom tider dom är vana vid. Har dom en rutin att får mat vid två och då inte får det kan dom prestera sämre, vilket ingen vill.

Detta betyder verkligen inte att mina hästar inte får mat! För det får dom, jag fodrar dom ofta med ståfoder. Men inte vid exakta tider. ;) Om nån funderat på detta ;)

Blir för övrigt hemma i mrogon också, vill bli frisk nu, riskerar att bli sämre igen om jag går till skolan så jag stannar hemma. :) Puss så länge! (L)

Februari

Detta med rubriken kan vara rätt segt alltså, men aja, fick bli denna. Ny månad nu, tiden bara rinner iväg! Allt går så fort hela tiden. Det är redan februari, jag har haft körkort i fyra veckor, det är omkring fyra månader kvar i skolan. Tiden bara försvinner!

I alla fall, har vart rätt segt med bloggande. Jag orkade inte blogga mer än ett inlägg igår.Va riktigt seg alltså. For till Överby med mamma och pappa och såg på the playtones. :) Sedan va det hem och vända för att fara till jobb istället. Riktigt segt på jobbet!!! USCH!

Det blir ingen skolan för mej idag dock, är värsta snorig och antagligen feber också. Har vart i stallet och släppt ut hästar samt mockat. Sånt där nödvändigt som man inte slipper ens om man är sjuk. Hela stallet för mej själv också, Nattis kommer inte hem idag så. Men skönt att allt är klart, bara att gåut om några timmar och luncha hästarna i hagen. Sedan vänta ytterligare ett par timmar och ta in dom. :) Fine by me!

När jag bara ska ligga hemma hela dagen och slappa ska jag försöka få skrivit lite på engelska rapporten. Måste verkligen göras. :) Aja, maybe talk to you later biatches! ;)