fredag, april 30

Kryckor

Jag va till läkaren i morse, vilket slutade med att jag satt på NÄL - akutröngten. Men dom va förbannade amatörer och hittade inte minsta fel på mej. hur kan det va så när jag har jätte ont i foten. så det har varit min dag tpy. Jag hoppar på krckor, och nu fick jag se att det regnar ute så ska ut och ta in mina tottar. Jag och kryckorna. :)

Kiss and Love LH♥

torsdag, april 29

Bildskörd från ridhuset












Mo Smokin Cookie bar, 4år 2,5månad. :)



Min fot!

Smärta, smärta, smärta!!! Jag kommer inte ihåg om jag nämnt det att Smokie trampat på min fot, va väll två, tre veckor sen nu, men ont som fan gör det. Ajaj! Jag hoppades det skulle gå över, men inte det - så nu ska jag till läkaren i morgon bitti. Jag misstänker en spricka eller något, ingen aning. Men dett svenska skjuvårs systemet gör att jag ska behöva åka till en vårdcentral som ska skicka en remiss. Sånt är riktigt slitigt. Vi får väll se, jag kanske sluta med gips och kryckor. då får jag helt enkelt tejpa fast sporren på gipset med silver tejp.

Om ni kära bloggisar undrar vart jag tog vägen igår så va jag i GÖteborg med min mormor och planterade nya blommor på min gammel morfars och mormors grav. :) Så där va jag en stor del av dagen, körde på riktigt i Göteborg för första gången. Men det gick fin fint!

Jag har vart och ridit Smokie idag och Challe, mitt ex, va med och fotade. :) Så lite kort kommer, men ska lägga in dom från en annan dator, det tar två tusen år med min uppkoppling just nu. Värdelöst! Har vart i Grästorp och hämtat ny Country mix. Massa trevligt, men jag kan lova att det gjorde fan ont att köra till och med. USch på detta!


Kiss and love så länge! LH♥

tisdag, april 27

Lack of blogging...

Jag har haft fullt upp dom här dagarna verkligen. Därför har jag haft lite blogg uppehåll några dagar. Känner inte att jag haft nårhgot att berätta heller direkt.

Men i alla fall, söndagen spenderades på jobb och med matte plugg. Riktigt trött va jag när jag kom hem, detva slitigt på jobbet och mattten tog bara musten ur mej! Usch!

Igår va det juh matteprov då. fixade det på typ två timmar. Gick helt okej, tror jag. Sedan for jag hem och red. :) Va med mamma till stan och hämta en frys samt handla vi lite på vägen hem och jag smäckte i mej en fet pizza. We lööööv! Film och godis sen, INTE fel!

Idag har jag ridit och grejjat i stallet. Städat i sadelkammaren blev nästan rädd när jag gick in genom dörren förut och fick plats där inne. Lysande! Det tycker vi om! Va hemskt mycket grejjer där, men nu är det uppstädat! (Y)

Take Care Biaaaaatches! LH♥

lördag, april 24

Lördag; Jobb x2

Hästeriet får tyvärr lida lite under helgen här, i alla fall fram tills på torsdag. Jag ska jobba hela helgen, alla mellan pass. Sen eftersom jag har matte prov på måndag, viktigt slut prov så måste jag plugga på det då jag inte jobbar. Kommer alltså bara va i stallet och göra det nödvändigaste. Mockat och fodra i stort sett. :)

Hästarna är i alla fall ute, eller det har dom vart en stund och jag sitetr nu inne med en rinnande näsa. Pollen i luften... USCH USCH! Inte särskilt skoj, men men. Sånt är det. Ska snart masa mej in i duschen och fixa mej för jobb så jag inte ser ut som en lik. :P

Kiaa and love! LH♥

fredag, april 23

HAGEL!

Det haglar ute. Jävla Island, det måste vara deras fel, dom och deras dumma vulkan!!! Jag menar, dte är slutet av April och det haglar om vartannat här. Helt sinnessjukt!

Det är också sinnessjukt att jag som bara skulle ha pälsglans och gummiband på Hööks, gick ut med 900kr minus på kortet. Hur fan går sånt till? :O Gaaaaaalet!

Aja, nu får dte bli en välförtjänt dusch och sen blir det att spendera kvällen i sällskap med mattte boken. Lysande Fredags kväll eller? (Y)


Kissss and loooove! LH♥

Studiedag!

Det är på sånna dagar man ska studera eller?Nääe, jag tror inte det. Även om jag vet att jag kkommer få ta tag i matten till eftermiddagen/kvällen igen. Aja... nog snackat.

Kom nyss hem här, har vart uppe på Annas ridhus och tränat med Smokie. Gick helt okej, ställde lite krav på henne vilket hon inte tålde till en början men detta redde vi ut. Hon är svag i högersidan, antagligen eftersom hon av helt låst där innan. Men i alla fall, man känner skillnaden på hur hon jobbar. Vänster varv går jätte bra, hon är stark och stadig medan i höger är hon ostabil och rycker i huvudet. Men hon jobbar rätt in emellanåt.

Har följt upp sen i tisdags med mycket kontraställt, eller reversed art, kalla det vad ni vill. Jag vill att mina hästarl vkittar vilken häst jag rider så ska dom kunna gå både inåt stälda och utåtställda på volten. Ställda åt olika håll på rakt spår och det ska inte vara något problem med det. Bogkontroll med andra ord, bara för att huvudet r åt ett håll ska inte ALLTID bogarna följa efter. Kontrollen över bogarna är viktiga för mej, vilket gör en del senare arbete så mycket lättare.

Jag tycker också att det är lättare att träna hästen på snygga slutor om du redan har bogkontrollen. Det ena ger det andra helt enkelt. Ska fortsätta med mer bogkontroll träning då det även ger träning i hästens sidor tycker jag. :)

Hur som helst, så far jag en sväng till Uddevalla sen med mamma. :) Bilen ska besktigas och jag ska införskaffa all småbröte jag nämnde häromdagen. Gummiband, förbrukningspälsglans och sånt. :P

Kiss and Hugs! LH ♥

torsdag, april 22

Torsdag

Jag har vart i skolan, hela tre dagar denna veckan, i morgon är jag ledig. K-dag, aka Studiedag. Ska bli skönt, men inte lämnar skolan min åtanke för det. Jag måste börja plugga matte verkligen. Prov på måndag och jag har inte börjat än. Lysande Linda, du kan inte göra bättre ifrån dej liksom.

Aja, jag får ta mej i kragen snart här. Gjorde i alla fall två prov i skolan. Först småföretagande, och sen ett reading och speaking test i engelska. Duktig jag är! ;)

Kiss and lovee, LH♥

onsdag, april 21

Det blidde inget....

Jag skulle skriva av mej här i bloggen; men inlägget ledde till lite för mycket utlopp för mina känslor och personliga tankar. jag vill behålla dom för mej själv, allt jag vill få sagt är att lämna mej inte här! Trots att våra världar är annorlunda och vi har olika ambitioner i livet så......


LH ♥

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Dagen började i skolan, bara en psykologi lektion i grun och botten för jag kan inte göra ett prov jag inte övat på och svenskaläraren vart sjuk. så jag for upp till Brålanda.

Putsat alla fönster på jobbet, både in- och utvändigt så dom är fin fina nu. Gjort på typ fyra timmar, great! Nu ska jag i alla fall masa mej upp på rummet och byta kläder, ska till stallet och mocka. Sen blir det plugg för provet i morgon. Kunde juh vart bättre, men inte. Aja, better just do it.

Your heart is in serious danger, don't go out with him

Kiss and hugs, LH♥

Onsdag ch skolan!

Då va dte onsdag, solen reser sej på himlen och det är dock ännu frost ute. Aja, hästarna står i hagen, dom fick gåut riktigt tidigt eftersom jag ska behöva åka buss till skolan. Börjar halv nio, greeeat! *naat* tydligen har jag prov idag, vilket jag då inte visste om. Mindre great!

Anyway, efter skolan ska jag till jobbet. Fönstrena glastornet måste putsas och för 108 kr i timmen kan det va värt det ;D kan juh hoppas på att solen skiner och det är vindstilla. :D Smoki bör ändå stå över idag eftersom hon fick vacc. spruta igår mot botulism. :)

Jag tror vi höres först ikväll bloggisar! Love, LH ♥

tisdag, april 20

Snart natten

Jag har läst ut boken tack och lov, lättnad att vara av med den kan jag säga. Nu är det snarti alla fall natten. Har suttit en stund här och försökt skapa mej en tränings kalender i power point/publisher, men det blir inte riktigt som jag vill.Vilket gör mej galen, men aja.

vi höres i morgon, då jag kommer få en skit dag i skolan. Det verkar tydligen som om vi har prov i morgon, tack för den informationen liksom! Jävla skit BSG jst nu. Blir så trött på den skolan ibland.

Niiiight! LH♥

Snabb uppdate!

Litte snabb bloggande, sitter med min engelskabok och det börjar arta sej. Har mindre än hundra sidor kvar. Great! :D Vetrinären har vart här och gett Smokie sin andra botulism spruta också. :) Nu är det bara en kvar sen om en månad. Fin fint detta! (Y)

Nu ska jag dricka the och fortsätta med boken. Love, LH ♥

Denna skolan alltså...

Jag blir så trött på skolan ibland, inte nog med att man ALLTID får världens sämsta schema så får man inte reda på att lektioner är inställda pga lärarens utlandsvistelse med en annan klass. GREAT! *naaat* Tjugo minuter innan jag ska åka iväg till skolan idag får jag reda på att våran lektion är inställd, detta tack vare att jag läste en klasskompis blogg. Lysande att man blir informerad när man vart sjuk liksom. Jävla skola!

Jag åkte i alla fall och red istället, så nått bra av det va det juh, men ändå. Smokie gick bra idag också. Jobbade lite kontraställt för att ha bogkontroll, hon svarade hyggligt, så ska jobba lite mer med detta, mycket ställa och sånt på rakt spår, inte bara på volter.

Nu ska jag äta glass och läsa på mn engelskabok,

Love, LH♥

måndag, april 19

Allmänt babbel

Första skoldagen på oerhört länge är avklarad. Riktigt värdelös känns det som egentligen, föreläsning om organisation och ledarskap på just Organisation&Ledarskap. Sedan massa lång håltimme som jag fördrev med att hitta en bok på engelska och påbörja läsningen. Ska jag också nämna att denna boken måste jag ha läst ut till torsdag(!!!) Great! *naaat* Sedan va det då oförberett prov på engelskan. Reading test. Great det också, jag va riktigt okoncentrerad så jag vill knappt veta hur det gick...

Är äntligen hemma sen en och en halv timme sen. Har vart ute och mockat eftersom jag inte hann det innan skolan idag. Smokie gick som en klocka med tanke på att hon inte gått sen förra helgen. Riktigt mjuk coh fin i kroppen och runda gångarter, bara great! Krävde inget större utan bara att hon skulle gå i alla gångarter i bägge varven. Hon bara lyssnade hela tiden och rullade på, vilket är en helt otrolig känsla. Det är helt underbart när hon gör det. Fiiina heeesten! (L)

Under min kvalitetstid igår ii stallet upptäckte jag att jag måste shoppa sån där tråkig små bröte; gummiband, förbruknings pälsgans (alltså sån man har till vardags till svansen bl.a.) Säkert massa andra grejer jag inte kommer på nu också.

Men nu måste jag ta tag i läsningen, tror det va lite dumt att krypa ner under täcket i sängen, blev alldeles sömnig. Fryser dessutom som en gris. :( Aja, XOXO

LH♥

God morgon!

Tidigt, tidigt, tidigt! Har vart uppe sen sex, så detta är juh inte så jätte tidigt, för mej, men ändå. :) Ska i alla fall iväg och rida innan skolan. Så jag har just ätit frukost ska dricka lite kaffe också så dagen fungerar för mej, sen blir det stallet. Ska ut och göra klart Smokie. :)

Vi tales senare Darls, jag har typ inget att berätta så... Kiss and Hugs! LH♥

söndag, april 18

Söndag kväll

Jag har pluggat idag, skrivit en uppsats i svenska och skickat in den tillsammans men två andra arbeten. Så det är skönt att bli av detta nu. Borde väll pluggat matte under dagen också egentligen, men jag har inte känt frö det. Konstigt vaah?

Aja, skit samma. Har tillkommit en ny header nu, så vi får väll se om jag kan vara nöjd med den en stund? Hmmm... Trög söndag kväll! Buhu, ska släpa mej till skolan i morgon. USCH!

Kiss and Love LH♥


Söndag

Veckan är snart över, en ny vecka börjar, imorgon är det bara en vecka kvar till slutprovet i matte. Helt sjukt att tiden har gått så fort, men det ska bli skönt att lbi av med den kursen, den har arit riktigt slitig. Så denna veckan som kommer blir det matte plugg.

Inte nog med en veckas matte plugg framför mej så måste jag börja plugga redan idag, ska skriva min svenska uppsats tänkte jag. :) Blir fint detta!

Har just ätit frukost, är ganska matt efter natten. Vart chaufför till en nära bekant, så jag sov några timmar på kvällen för att sen gå upp och köra. Det va riktigt skönt att komma tillbaka till sängen sen kan jag säga. :D

TTYL// LH♥

lördag, april 17

Väntan på mat

Inget ridande blev det, eftersom det har vart typ storm här hela dagen så har jag och mamma sytt show kläder ist. :) En ny tävlings skjorta har vi fått till. Svart med röda blad på, GLITTER! Skit fin, men tyvärr så kom vi inte på nått bra sätt att fästa cuffsen på så det ska inköpas kardborre så dom blir avtagbara ;) Kommer bli super, så bild kommer när den är klar.

En ny halter jacka ska också komma till, alla delar förutom krage och ev. cuffs är utklippta :) Har inte bestämt mej för om jag ska ha det eller ej än. :) Krage ska jag här, det är bestämt, men ändå. Nu blir det snart middag i alla fall,

TTYL LH♥

Lördag

Vart tog våren vägen? Det är full storm ute?!?!? Hallå värme, hallå solen, hallå de kommande sommaren? Nej detta känns som höst, inte alls så inspirerande. :( Hästarna har till och med fått frukost inne eftersom hösilaget bara skulle blåsa bort i detta väder. TRÅKIGT!

Jag snorar, men det nog mest pollen tror jag. Kanske lite förkylning. Men usch, jag vill bli frisk! Ska i alla fall repa upp mej här efter frukosten, lägga på lite smink och freshn'up. Sen blir det ridhuset tror jag.

Jag vill och behöver rida så... Aja, hoppas på frukost nu!

Kiss and love / / LH♥

fredag, april 16

Kväll!

Då a fredagen öer, som ni ser har det skett lite ändringar i bloggen. Det har kommit till en spalt och en ny bakgrund, men jag är inte riktigt nöjd, så ytterligare lite ändringar ska komma till. Men det kommer...

Annars har det vart en lugn dag, hostar ännu till och från. Fryser som en gris också. USCHA! Men nu ska jag fortsätta se på så ska det låta.

Kiss and love! LH♥

Fredag

Tjock i halsen och hosta varvat med nysningar för allergin. Jag älskar min tillvaro ibland. *naaat* Är hemma från skolan idag också. Vill inte sitta där och hosta/nysa och ha mej. Usch!

Har iaf redan mockat, Nattis skulle inte komma hem idag så jag hade hela stallet. Skönt att veta att man är klar, så kan man bara slappa resten va dagen. Inte fel, nej. Mocka och sånt är juh grejjer man måste göra även om man är sjuk liksom, det vet varje hästmänniska. Menar, ingen som gör det åt en, och hästen lär juh knappast plocka sin skit själv. Nej...

Finns inte så mycket att berätta just nu... TTYL //LH♥

torsdag, april 15

Om man skulle blogga lite då...

Det är nästan lite sjukt att jag blir irriterad av det på nått sätt. Att bli irriterad av att se dej bara, helt sinnes, svinige j*vel!!! Att jag ens lät dej komma inpå mitt liv från första början, det är helt ofattbart. Jag säger inte att jag borde lyssnat på vad alla sa till mej, för jag ville ge det en chans. Jag ville ge dej en chans, en chans att bevisa att du förändrats ifrån vad dom sa om dej. Men tydligen hade du inte förändrats ett skit. Du är lika feg och omogen som dom sa om dej. Fuck it and screw you...

Min resa in till Brålanda för att köpa godis och hyra film ledde till lite upprörda känslor så jag behövde skriva av mej lite kände jag. Har sett en film redan i alla fall, Law Abiding Citizen. Den va la helt okej, eller jaah, den va bra. :) Riktigt bra! Nu slö tittar jag lite på Dr House. Ska se en film till sen. :) The Box, en thriller. Den verkar sevärd. :)

Smokie fick massage förut, hon va spänd i höger sidan vilket har märkts på henne. Hon haft svårt att jobba och bära sej ordentligt i höger varvet. Så nu ska hon igång igen, så fort jag blivit frisk. :)

XO XO //LH♥

Jag är så glad!

Min mag känsla va rätt, Ida och Martin va på sjukhuset. Dom har fått en son! :D:D Den va en liten kille!!!!!! Jag är så glad för deras skull!!!!!! :D:D ♥

Repa upp mej!

Jag säger alltid att man inte är sjukare än man gör sej därför så ska jag repa upp mej lite Efter jag sett på Top Model så blir det stallet. Sen blir det ansiktsmask hårinpackning och lite ego boooooost! Nu får det bli lite ordning här!

Kiss and Love! LH♥

Jävla hosta och jävla pollenallergi

Är så trött på det nu, hostar nästan ihjäl mej! Kan knappt resa mej utan att jag hostar, hela tiden. Det är riktigt slitsamt. Inte nog med hostan så är det hur mycket pollen som helst, vaknade med klet i ögonen och näsan rinner också den hela tiden.

Men jag måste få berätta lite nu; Ida och Martin hade Bf igår, men bebben pluppade aldrig ut. Men nu är det så här att jag har sms:at dom bägge utan leveransrapport eller svar. Slutsatsen jag drar av detta är att bebben bestämde sej för att komma i natt och deras mobiler är nu avstängda efter som dom är på sjukhuset. :) Simple as that! ;) Jag hoppas att den har kommit :D :D

Kiss and Hugs, LH

onsdag, april 14

Btw!

Jag glömde säga att jag tänkte ändra om lite i bloggen snart, är lite trött på denna designen nu :P

XO XO LH

Har pluggat :))

Jag har juh vart riktigt redigdå och pluggat. :) Har skrivit en läslogg på två sidor, gaska bara ordbajs men ändå, vad skaman skriva. Om kläder, det är juh liksom en klass för sej. Aja, har iaf skrivit den så kanske skulle skicka in den tillsammans med mitt tal? Hmm. har inte fått tummen ur att skicka det ännu. Duktigt Linda!

Men jag har i alla fall tvättat massa och hängt upp den tvätten, redig jag är. Gjort diskmaskinen också, kanske skulle plocka ur den också innan mamma kommer hem? Hmm... ;) vi får se.

Skabörja kriva min uppsats också om kläder. Så vad ska jag skriva om, kan ni gissa? Jooh, show kläder. ;)

Tre saker ni kanske inte visste om mej;
1. Jag älskar bananer
2. Jag är pollenallergiker
3. Jag är värdelös på att komma ihåg att ringa eller höra av mej till folk som jag lovat.

Kiss and Love, LH

Plockdag

Jag försöker plocka lite här hemma så mamma blir glad när hon kommer hem från sin praktik sen. :) Har hostat massa inatt, inte alls skoj. Riktigt jobbigt, och på köpet så sov jag juh typ hela dagen igår så jag hade jätte svårt att somna om när jag vaknar. Riktigt slitigt!

Men men, Sånt är livet. Är juh ännu sjuk. Sitter här och fryser som en gris, men inte kan jag gå ut i den nderbara solen, nej. Pollen är på som fan i luften och jag är pollen allergiker. Riktigt slitigt det med. Va ute och tog ut hästarna förut, höll juh på att jag vet inte vad.... Riktigt jobbigt är det och jag har ingen pollen medicin hemma. :( Dumma detta!

Väntar på en tvätt maskin sen ska jag plugga lite. Bör vara tjugo minuter kvar på den typ, så då kan jag hänga upp den starta en ny och sen har jag massa tid att plugga. :) Gr8! *naaaaat* USch usch, men måste göras. :)

Kiss and Love LH

tisdag, april 13

Ännu sjuk!

Kära bloggisar, förlåt att jag inte bloggat på ett par dagar nu, men av diverse anledningar har det inte funnits ork. Jag är ännu sjuk och min dator har ominstallerats och fixats med så... Aja, i alla fall nu är jag tillbaka med bloggandet en stund. :)

Har spenderat det mesta av min tid i sängen sen i lördags kväll, ganska tråkigt. Men jag måste juh bli frisk igen. Usch, jag hatar att vara sjuk för er som inte visste det. :P Men i alla fall har jag faktiskt pluggat lite svenska nu under dagen, elelr jaah kvällen. Har läst i en boksom vi skulle läst och sen skriva en läslogg till. :) Great!

Kiss and Love! LH

Host host och lite tabletter vettja!

Nu blev det mat så jag skriver sen ist! Kiss and Love! LH

söndag, april 11

Sjuk

Fuuuuuuck! Lysande att bli sjuk nu liksom; dösjuk på köpet, feber och huvudvärk. Hostar också. Pillrena är min bästa vän.

Fy fan, ingen Rick clinic blev det heller. Vågar inte sätta mej i sadeln, har inte den fokusen, mest troligt beror det på allt medicinska knark jag trycker i mej. Usch! Nästan läbbigt att köra bil hem från jobbet igår kväll bara. Usch usch, inte skoj detta.

Ska masa mej ut lite senare och mocka, måste juh göra sånt ändå, annars ska jag ligga i sängen bara. DÖDEN att vara sjuk verkligen!

Kiss and hugs LH

fredag, april 9

Blogglust?

Hmm, jag vet att jag är sämst i världen på att uppdatera bloggen just nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det händer inte särskilt mycket just nu.

Jag borde plugga, ist gör jag massa annat. Jag ska fara och jobba om en stund sen blir det full rulle hela helgen. Jobbar till kl 21 ikväll, sen ska jag till ridhuset med Smokie. Det är jobb i morgon bitti, sen till ridhuset igen, jobb på kvällen igen.

Söndag ska jag befinna mej på Bokenäs kl 9 för att rida clinic för Rick LeMay. :) Weiiiie! :D Sen hem till jobbet igen, great! (Y)

Det är min helg, ingen blev som jag tänkt mej, det blev nog bättre. Fördrar häst framför fest! Galet enligt många, men det skiter jag i!

Har ridit Smokie en gång idag redan, och igår. Hon går som en klocka faktiskt. Lite konstigt, hon brukar alltid behöva gå ett par pass innan hon skärper till sej - men inte! Hon går görbra för att vara relativt lite riden.

Over and out LH

torsdag, april 8

Spirello

Till att börja med ignorera datumen på korten, fattar inte varför kameran knäppar ur. :O


Totton kan stegra på kommando


Nyfiken.. :)

Fiiiin heeeeest :)

Fin fin tottohäst. :)

Galet fin han blivit. :)

Fröken trött

Jag av riktigt trött igår när jag kom hem så jag orkade verkligen inte uppdatera. Förlåt darls (L) Är egentligen ännu rätt trött, men ska iväg och jobba så jag måste vakna. Haha!

Igår så va jag med Jenny till Överby och kikade lite, myspys på det. :) Hittade en dölcker trench coat, svart men jag vet inte om jag ska köpa den. Känner verkligen för att ha en sån!!!! Gaaaah, hatar sånt hära...

Sen va jag hemma och vände och åkte till Nossebro och kollade på Spirello, en häst som vi födde upp för många årsen, jag hade inte sett honom sen jag va tio år typ. Gaaaaaalet! :O Alltså typ 2001-2002. Galet verkligen! Men sjukt fin hade han blivit kommer bilder ppå honom.

Nu måste jag ta mej i kragen och bli klar. Bye bye LH(L)

onsdag, april 7

Lill lördag

Onsdag, mitt i veckan, dagarna springer iväg och jag har ännu inte fått öppnat skolböckerna, jag måste ta mej i kragen verkligen. Usch, att man ska behöva jobba emd skolan när man är ledig därifrån, helt sinnessjukt.

Aja, Uffe och Matti va här igår och slog på Smokie's tapp sko och jag fick order om att ha boots på henne i hagen så hon inte kan trampa av sej skon lika lätt. Så jag ska nog fara en sväng till Uddevalla. :)

TTYL LH

tisdag, april 6

Grooming

FörebilderInte så vackert med en halv man....

Avklädd och inte groomad.....


Den delen av manen som fanns kvar är nu avklippt.


Klippt man, klippt ut öronen och på fötterna, ser itne så dumt ut ändå....

Fin häst... :)

Påsklov

Tisdag och första dagen på påslovet eller hur räknar man det egentligne, jag menar resten har vart helg och röda dagar.

Ska i alla fall vara i stallet och plugga under lovet. Jobb på från torsdag till söndag sen.:) Kalas! :D Fest på lördag :)

xo LH

söndag, april 4

Hemma!

Är hemma från Jönköping och Sollebrunn nu. Okej, jag har vart hemma sen åtta i morse, men ändå. :) Galet skoj, bilder och klipp från gårdagen kommer lite senare. ;)

Jag ska snart masa mej ut i stallet igen och börja mocka, har gjort två nya hagar tills nu, Smokie hade dragit igenom staketet igår, su nu la jag ner detta och gjorde två nya, en var till henne och Goofy. Hoppas det blir bättre. :) Hon va riktigt arg när hon kände att det va ström på tråden nu.

TTYL (L) LH

lördag, april 3

Glad Påsk!

Darls, jag for till Sollebrunn igår kväll. Jag vet att jag kanske sa att jag skulle va hemma, men Jacob ringde och gapa. Så jag for till Sollebrunn, men just nu är jag i Jönköping. Har vart på Elmia hela dagen, nu sitter jag på en parkering. Har sett på massa galenheter, folk som brunar och sånt ;D

I alla fall, jag försökte att blogga från mobilen igår, men det gick inte så bra. :P hahha, blev inget alls. :P Aja, vi höres i morgon när jag är hemma ;D

Kiss and Hugs bby's LH

fredag, april 2

Vem ska jag ränna med?

Tanken har inte slått mej förän nu, men vem ska jag ränna med i sommar?!?!?! Ida ska ha barn, hon kan juh inte springa runt med mej så som vi brukar ränna med en unge. Detta går inte. Jag menar, jag och Ida - vi är rätt vilda. Men nu när hon ska ha barn blir det juh inget rännande, kanske är dags att inse att det är läge att växa upp?

You better grow up girlie,
Runnin' around like you've done,
It just doesn't fit you anymore,
or does it...?

Blir visst aldrig som man tänkt sej

Jaah, det blir som rubriken säger aldrig som jag tänkt mej, går ut i stallet förut och hinner inte mer än ner till hagen för att slå ner en stolpe innan jag får sms. Jobb tyckte jag skulle komma dit och slita lite. Pengaberoende och arbetsnarkoman som jag är... Jobb blev det.

Älskade Rasta-hus
För övrigt tycker jag det är lite skumt att stängsel stolparna verkar lyfta sej själv ur marken. skulle egntligen slå ner ne eller två, men kunde slå ner några till, lite skumt eftersom dom satt bra i marken i höstas. Undrar om det har nått med tjälen och grejjer att göra. Hmmmm.....


Nu ska jagta atg i mitt rum, sen börja packa. Kiss and hugs LH

Långfredag

Eftersom dte är lång fredag borde jag väll ha massa mer tid på mej att hinna med saker? Elelr är det som så att allt tar mycket längre tid? Hmm, inte den blekaste. Tål nog att funderas på.

För er som undrade vart jag tog vägen igår så va jagpå jobbet, konstigt vaah? Jobbade från tre till tio i restaurangen. :) Rätt chill igår, inte överdrivit mycket folk iaf. Efter jobb tittade jag på den mest sjuka filmen ever, The Girl Next Door. Helt sinnessjuk film, men verkligen sevärd. Riktigt hemsk, men det som visas i filmen händer i verklighete där man minst anar det. SE DEN! The Girl Next Doot, kom ut på videotoppen här i dagarna.

Idag så sa jag iaf masa mej ut till stallet mocka och fixa sen bör jag få gjort lite hagar, efter som det tinat så fort och regnar massa s hoppas jag på att tjälen ska va ur marken. :) Jag borde få städat påmitt rum också, ser ut som ett bombnedslag! :O

Lär få nått gjort nu, TTYL darls! LH

torsdag, april 1

Regniga jävla dag!

Regnet har öst ner hela morgonen, nu verkar det ha lugnat sej lite, men annars. Usch nej, hemska tanke, vi tycker inte om regn här! Jag vill ha sol och värme, jag lovar att inte gnälla på att det är för varmt!

Aja, jag har ätit frukot så nu ska jag väll masa mej ut i stalletoch ta hand om hästar. Dom fick frukost inne förut, eftersom det regna så förbannat. Blir att vara hemma idag och ta hand om Mammie (L) Hon är sjuk och mår inte alls bra, men än så länge sover hon.

Jag är ännu galet trött så blir nog att gå och lägga sej en sväng sen men först får jag få nått gjort Ikväll är det för övrigt kalas egentligen. Dansband i Mellerud, men jag vet inte. Jag är inte riktigt pepp så...

TTYL Darls! LH

Hej mitt i natten!

Nej, jag har inte vart ute och rännt, träffat pojkar, druckit sprit ellet nått annat - jaghar jobbat och stängt i restaurangen. Detta är anledningen till att jag bloggar ett på natten. Tänkte uppdatera er om vart jag hållt hus.

Men to tell the truth så är jag galet trött och mina ben gör hemskt ont, så nu ska jag bara klappa ihop här och nana kudden, TTY i morgon:)
Goood niiiight darls! LH