tisdag, augusti 31

Yeah yeah

Jag fryser och känner mej verkligen inte frack att jobba, men men... Jag måste. Sista dagen ju, sen är jag LEDIG i flera dagar. SKÖNT!

Smokie gick inte så värst bra idag, är inte nöjd med henne. Kunde lätt sålt henne för en billig peng idag. :/ Lite synd, jag vet juh att hon kan när hon vill. Aja, blir bara lätt frustrerad.

Kiss and love, LH

Sista j*vla augusti

Sista dagen på en officiell sommar månad? Eller har jag fel? Jooh, det har jag nog sommaren har vart över bra länge tycker jag. :P

I alla fall, sitter här vid köksbordet har så äckligt ont i ryggen att jag knappt kan stå upp. :( Gör riktigt ont, men ska masa mej ut i stallet och fixa till hästen och ta med den upp till Anna. Hon har inte vart riden nu sen i förra veckan så det är banne mej dags. :) Har ju jobbat i helgen och då kommer dte av sej lite. Framförallt när jag jobbar till halv ett och har så ont i ryggen som nu. Det gör verkligen ont. Jag gör i alla fall mitt sista pass nu ikväll. Sen är jag eldig ända tills på lördag, då jag ska jobba mellan pass i butiken. Ensam hemma i helgen också btw. ;)

Det finns inte s mycket at berätta egentligen, jag hade en administrativ dag igår, försökte fixa ihop mitt liv lite. Haha, låter som jag behöver en assistent, why not? ;) Förhoppningsvis ska jag åka ner och hälsa på Nattis nån dag nu i veckan också. Funderar på i morgon när hon har hoppträning. : ) Första träningen nere på skolan och första träningen med Jonte. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag a mej i kragen, Kiss and Love, LH ♥

söndag, augusti 29

Tillbaka till verkligheten

Jag kan inte hjälpa det, men jag skulle vilja flytta härifrån, till en större gård med bättre möjligheter, har suttit och kollat hästgårdar i Halland och i Skåne, galet fina alltså! Men det hjälps inte, back to reality!

Syster har tagit Jonte med sej ner till Varberg så nu är det bara fyra hästar i stallet igen. :) Jag ska skutta in i duschen och sedan fara till jobb, så vi höres biatches! Kiss and love, LH♥

fredag, augusti 27

Helgen är här

Som sagt helgen är här, efter en hyggligt bra vecka. Men först börjar det med ännu en värdelös fredag! Klockan är snart ett och jag har egentligen inte gjort nått bra alls idag, jag hade mockat stallet innan klockan ens va halv elva, det är nog det enda bra. Jag har betalt räkningar, det är väll bra, men inget skoj. :( Aja,...

Jag vill bara krypa ner i soffan med ett stort duntäcke, en chipspåse i kombinaion med en bra film! Istället ska jag snart hitta vägen in till duschen och fixa mej för jobb till kvällen. Börjar klockan tre och jobbar till halv tolv i natt. Gr8! *not* Men that's life.

Smokie har stått idag, jag finner ingen inspration till att rida idag tyvärr, är allmänt hängig, därför mina önskade ogenomförbara planer för kvällen. Aja, Nattis komemr hem idag, men kommer inte se röken av henne tyvärr, Jobbar hela helgen! Älskade syster yster!


Btw, jag och F.R=två månader (L)
Kiss and love, LH♥

torsdag, augusti 26

Bild från träningen


Madde-träning!

Jag har nu kommit hem från Grästorp, har vart på träning för Madde Stiwing. Smokie skötter sej fint sm vanlig nu mera. Även m han sätter sej på tvären lite vissa sudenr så går du bara igenom striden så är det över igen. Hon är så fin min docka, älskar henne mest av allt! (L)

Nattis kommer hem i morgon, hon åkte till skolan i måndags och var vart nere nder veckan och kolalt av läget, börjat dom första dagarna i skolan. I helgen blir det att packa alt för hästen och ta med den ner till nästa vecka. Läs hennes blogg här; www.hanssonnathlie.blogspot.com

Jag ska alldeles snart fara iväg och fika med Simone. :) Sen blir det jobb hela helgen, gör riktigt lång dag på lördag *suck* men pengar blir det och dom behövs verkligen!


Kiss and lov, LH ♥

tisdag, augusti 24

Hösten är här!

Regn blåst och bara bajs! Nu är verkligen hösten här, utan några som helst tvivel. Jag gick till och med upp ut sängen i natt för att gå ut och ta in hästarna för att det regnade så. Inte skoj! Det värsta är att detta jävla väder ska hålla på ända tills på lördag(!). Blir riktigt slitigt, men men...

Efter att en ny häst kommit till stalet fick jag klura en stund på hur jag skulle lyckas pussla ihop boxplatser i stallet och vilken häst förutom Silver som skulle kunna stå bredvid nykomlingen, men det gick bra i nattdvalan. Hade inte helt stängt av hjärnaktiviteten efter att ha jobat till halv ett. På tal om jobb gör jag min sista dag nu, har jobbat hur länge som helst, och nu äntligen ska jag vara ledig ett par dagar. Gör sista passet ikväll, vilket ska bli en lättnad. *pust* Behöver lite vila.

För övrigt har Naattis åkt ner till skolan nu, hon börsitta på uprop eller nått i den stilen nu. Hoppas det går bra för älskade lillsyster. :)

Kiss and Love, Biatches! ;) LH ♥

söndag, augusti 22

Hos baby

Ligger i F.R's säng och slappar. Bloggar från hans iPhone-har kommit under fund med detta att skriva på touch-screen. Jag ska och jobba senare; känner mej inte jätte peppad, men men. Smokie har vilat under helgen. Hon går bra just nu, hon va spänd i fredags men gick ändå bra. Vi tales bby's !

Kiss and Love LH ♥

torsdag, augusti 19

Snart natten

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Det finns typ inget att berätta just nu. Smokie går bra, jag jobbar som ett svin, är med min älskade F.R. Egentligen finns det inget att gnälla över, men ändå känns det som nått fattas...

Tårarna är inte långt borta- jag väntar bara på att den bomben som gör att jag bryter ihop släpps. Men tills dess är det somvanligt, en fasad av ett leende som ingen kan förstöra. En fejkad profil som är raka motsatsen till den riktiga verkligheten.


måndag, augusti 16

Hemma!

Jag är hemma för en gång skull, efter att ha bott i Mellerud det senaste hos F.R så har jag bestämt mej för att jag ska sova hemma i natt och försöka leva lite som jag gjorde innan. Jag måste vänja tillbaka till att vara mer hemma. DEt kommer bli massa slitigt nu när Nattis flyttar till helgen. Jag måste va hemma varje dag och ta hand om hästarna- sånt som hon gjort när jag varit borta.

I allafall, det blir jobb ikväll. Har vart iväg under dagen och ridit med Smokie. Hon skötte sej fint, men hon va inte riktigt fräsh kände jag. Det märktes tydligt, hon snubbla flera gånger och verkade allmänt loj. Lite tråkigt.:(

Pussheja LH♥

lördag, augusti 14

Fredag..natt...

Tiden bara rinner iväg, sommaren är verkligen över. Det är redan i mitten av sugusti och sommar värmen verkar inte komma åter förän till våren. Skolorna börjar igen och det är skönt att slippa återvända dit samtidigt som jag inte vet vad jag vill riktigt. Vad ska jag göra av livet liksom- tål verkligen att tänkas på!

Det som kommer förändras radikalt denna hösten är att älskade lillasyster flyttar. Hon ska gå i skolan i Varberg på SRG. Riktigt hästgymnasium. Den lilla snorungen ska växa upp och flytta hemifrån, vilket steg egentligen. Jag beundrar henne min lilla syster, det finns ingen som gör mej så... jag vet inte ens vad jag ska säga. Älskade lilla syster, trots att hon alltid gör mej spritt språngande galen och vi bråkar ofta så beundrar jag henne. Hennes jävlar anamma och hennes galenhet. Hon är verkligen inte rädd för nått, hon hoppar monsterhöga hinder och dom blir bara högre. Hon har höga ambitioner och uppnår dom. Hon har världens potensial att verkligen bli något för samtidigt som hon vet att hon kan rida och hoppa så har hon bägge fötterna på jorden. Hon är ingen snobbig brat-unge som får allt serverat. Hon har aldrig fått den bästa hästen utan har fått rida sej till framgång. Hon kan, hon vill och hon ska.....

Nu ska jag torka tårarna och snart sova. F.R är ute och glider med grabbarna. Jag sitter ensam i lägenheten och snorar. Förkyld och sleten som jag är...

Kiss and Love, LH♥

måndag, augusti 9

Sommaren är över,... eller ?

Måndag, sista veckan på sommar schemat på jobb. Det regnar och jag är helt färdig efter två veckors konstant arbete- ska hålla ut några dagar till. Är min första lediga dag på riktigt länge på torsdag. ska bli helt underbart, sen kör vi fullt ut i helgen igen. :)

Nationals avklarades i helgen emd mycket trevligt folk. Va där på lördagen och gjorde mitt bästa som fencerider. Är rätt skönt att vara på tävling ibland utan häst, men gud vad sugen man blir på att tävla då. :)

I alla fall, det finns inte mycket att säga så over and out! ;) LH♥

måndag, augusti 2

Shiet vad tiden går!

Seriöst, det är sinnes vad tiden går- jag menar sommaren är snart över. :O Inte okej! Det är redan den 2:de augusti och det drar ihop sej till Quarter SM till helgen. Det är ett klart tecken på att sommaren alldeles snart är över. Som sagt inte okej...

Nått som är okej är Smokie och hennes form. Hon går toppen, red henne nu första gången sen i torsdags och träningen i Grästorp. Helt underbart att hon går så bra, trots vila. Hon verkar ha fattat vad vi ville ha ut av träningen för shiiiiet vad hon svänger, jag behöver knappt neckreina henne utan hon svänger bara jag lägger till skänklarna. Smart häst det dära, riktigt clever, ;)

Sitter hemma hos F.R♥ just nu, han och hans kompis är ute och cyklar, kneppa hestar. Träna så liksom ;) Hahah. Jag är galet trött, fanns ingen som helst fokus på mej på jobb idag så ska faktiskt ta och sova tills dom kommer tillbaka.

Take care bitaches, LH♥

Fallin' right to the ground in love,
afraid of writing the same ol' story,
and having this feelin of a flying dove,
can't help being a bit worry.