söndag, september 26

Söndag igen...

Mår mycket bättre idag, tack och lov. Men har ännu huvudvärk, *suck* Inte okej faktiskt!

Finns inte mycket att säga, skit väder idag. Nattis är och tävlar sn åker hon tillbaka till Varberg idag. Gissar att det är jag som får köra till tåget.

Kiss and love! LH ♥

lördag, september 25

Vill ha mera!

Vill ha bara..

Nytt show huvudlag, we loooove!


Bilderna kommer härifrån! Underbart fina huvudlag!

Sjuk

Ligger i sängen, regnet öser ner och jag vill bara gömma mej! Mår riktigt dåligt. :( Inget mer jobb denna helgen inte, bara att inse. Fick fixat nån annan till restaurangen ikväll och butiken i morgon. Jag rör mej inte ur fläcken. That' it! Helt totalt orkeslös och ont i magen, illamående.



Jag vill bara att min bby ska komma hem och hit!



Tales, LH♥

fredag, september 24

1 av 5

Fredag, pass 1 av 5 börjar snart. Pratar såklart om jobb, usch jaah. Känner mej inte alls peppad, men men... får tänka pengar helt enkelt. och efter denna veckan måste jag tnka så. ska ut mj rätt mycket pengar i räkningar denna månaden.

Smokie gick jätte bra igår på träningen. Skötte sej bra den lilla dockan. :) Är så stolt över henne. Hon gör framsteg hela tiden, men nu blir det vila fram tills söndag i alla fall. Hinner inte rida idag eller i morgon på grund av jobb. *suck* :(

I alla fall, får överleva helt enkelt. Finns inte så mycket att berätta, dte har inte hänt så mycket. Syster yster är hemma från Varberg under helgen, men hinner knappt se henne. Aja, take care darls!

Hugs and kisses, LH♥

onsdag, september 22

Hos älskling

Har vart och tränat med Smokie:) hon skötte sej jätte bra. Jag är stolt
nu är det iallafall natten. Träning i morgon igen:) ♥

tisdag, september 21

Fika!

Sitter på nordfeldt med underbara Sandra nu. Hoppas ni har det bra baby's! Puss LH♥

Fara till "stan"

Tiisdag, solen siner till och från med det blåser massa, inte okej! Sitter här vid kökbordet och kolla runt på datorn. Hästarna är ute och jag ska snart fara till Vänersborg. :) Sportskadekliniken here I come! Sen är det fika med guliga Sandra som gäller.

I eftermiddag blir det stallet och rida! :D Träning i morgon :D:D Kiss and Love, LH♥

måndag, september 20

Dagens inköp

Många tusenlappar fattigare, men en Huntersadel är inköpt. :D

En Prestige Golden Star, Helt underbar att rida i! :D



Ny vecka!

Måndag igen, en ny vecka - gr8! Sitter hemma vid köksbordet, hästarna går ute i hagen. Jag ska snart masa mej uti stallet och mocka. Smokie ska snart få komma in igen så hon hinner torka. :) Jag och Mamma ska ta med henne till Sollebrunn, Hedmans häst och kolla på en sadel. :) Roligt!

Kiss and Love, darlings! ;) LH♥

söndag, september 19

God natt!

Ville bara säga god natt till er alla blogglärare egentligen. :) Jag har kört lillasyster till tåget, hon ska tillbaka till varberg. Eller hon bör vara framme väldigt snart. I alla fall, bloggar från min mobil så jag vet inte riktigt hur detta kommer att se ut, men ändå. :p god natt baby's /LH ♥

Söndag!

Nu siter jag med datorn igen här, sitter med den och är ute varvat med vartannat just nu. Har vart ute och sågat ved i sammanlagt flera tinmar. *duktiga jag* Sen har jag suttit här. Kom hem rätt sent eftersom jag va ute igår med några kompisar. Jag hamnade hemma hos älskligen i Mellerud, medan min bil stod kvar utanför Brålanda. Så mamma fick hämta mej därifrån och köra mej till bile. Knasigt är vad det är.

I alla fall, jag ska snart leta mej in till duschen, men det går riktigt segt. Ska köra Nattis till tåget sen, hon ska tillbaka till Varberg efter att ha varit hemma under helgen. :)

Veckan är fullspäckad med grejjer! Se här!
Måndag: Jag ska förhoppningsvis åka och kolla på en Huntersadel med Mamma och Smokie.
Tisdag: Jag ska till stan, alltså VBG och besöka sportskadekliniken. Möta upp Sandra för en fika, myspys! Alldeles för länge sen!♥
Onsdag: Det är träning i Grästorp för Madde Stiwing.
Torsdag: Träning igen för Madde Stiwing.
Fredag: Jobba kväll i Butiken.
Lördag: Jobba morgon i Butiken och kväll i restaurangen.
Söndag: Jobba kväll i butiken.

En matad vecka som ni ser, *suck* Hur ska jag orka, mitt i alla ska jag hinna med att rida, ta hand om hästarna och allt annat som ska göras. Det får gå helt enkelt. Hmmm,

Kiss and Love! LH♥

fredag, september 17

Skitdag!

Idag är en sån där dag helt utan inspiration till nånting. Tråkigt väder, det har regnat hela morgonen och blåser massa. En sån där dag min inte ens vill sätta sin fot utanför dörren, en sån där dag man bara vill sitta inne i soffan och göra ingenting. Det är en sån där dag jag undrar varför jag har häst, en sån där dag jag funderar på varför jag inte samlar på frimärken eller nått i den stilen. Jag vet redan svaret, men ändå... Den som har häst fattar vad jag menar med sånna här dagar.

Usch, sluta gnäll människa, det är vad jag säger till mej själv. Blööh, bara blööh! I alla fall ska jag och jobba sen, jag har FAKTISKT redan vart ute och grejjat i stallet, så det är klart att bara ta in hästarna sen. :) Men det fåt nån annan göra, det känns lite tidigt att ta in hästarna innan tre.

Rörigt inlägg detta, så ha det så bra! Pussheja! LH ♥

måndag, september 13

Pissig huvudvärk

Smärta Smärta Smärta, jag hatar huvudvärk. :( Blir helt död när jag har det. Antagligen bara spänningshuvudvärk, men fullt tillräckligt. :/ Riktigt jobbigt, snart sängen känner jag! ♥

söndag, september 12

Mamma♥

Min mamma är bara bäst! Jag kom hemförut och skulle mocka, då hade hon redan gjort klart för mej i stallet, är hon inte bara helt jävla bäst?!?! Finns inget som slår min mamma!


Jag älskar dej, Mammie!♥

Tittar på när andra jobbar

Sitter jjust nu på en gård lite utanför Mellerud hemms hos F.R's kompis F.L. Dom tvättar bilen och jag och P tittar på. Det är våran grej, titta på när andra jobbar. Rockigt, haha *naaaat* låser småkallt och jag vill helst bara krypa upp i soffan idag och kurera mej lite. Men men...

Ska hem en sväng senare och mocka och lite sånt, det ragnar till och från så hästarna får gå in på natten nu. I alla fall, det finns inte så mycket att berätta just nu. :)

Tales! LH

F.R, jag älskar dej♥

lördag, september 11

Tävlingshelgen är över

Första tävlingshelgen sen 2008 är över. Smokie har skött sej jätte bra och glädjetårarna kom efter sista Pleasureklassen idag. Hon va jätte trött och fick flera gate of break, men hon höll ut den lilla dockan. Hon gick klassen ut och jag bara älskar henne. Underbara häst. Vi fick ingen placering i All Breed Western Pleasure Walk&Trot, men det gör inget. I AQHA Open WP Jr&Sr fick vi en nionde placering av bägge dommarna. Hon va jätte duktig min lilla flicka. Det kvittar vad alla andra tycker jag är så stolt över henne. Hon har verkligen skött sej och uppfört sej som hon ska.

Ett axplock av bilder... Mamma filmade mina klasser därför är det inga bilder därifrån utan bara runt omkring. :)



Kiss and love, LH♥

fredag, september 10

Hemma!

Dag ett av två är över, jag har haltrat Smokie hästen idag som vanlig hatar hon att ha haltergrimma på sej, antagligen för att den är så stel. :/ Silverplattorna gör att grimman blirväldigt hård tyvärr.

I alla fall, vi fick två fjärde placeringr i Open Aged Mares. Rätt okej med sex startande, hästen vill inte stå square, men jag har juh inte tränat direkt heller så vad kan jag förvänta mej. Hon kan juh ställa upp sej snbbare än man knäpper med fingrarna baraman har tränat henne.

I youth va det bara två startande och eftersom den andra hästen va en biff så stod den framför oss. Vi stod två för bägge dommarna. :)

Nu är jag jätte trött och det blir tidigt i morgon också så, jag ska krypa ner under täcket. God Natt kära vänner, ny uppdate i morgon hoppas vi på. Western Pleasure Open och en Walk and trot pleasure Allbreed. :) ♥

torsdag, september 9

Wanna know a secret?

Vill ni kära bloggläsare veta en sak? Jag har fixat med häst hela kvällen sen jag kom hem, badat och groomat. Det vankas Halter i morgon, tro det eller ej. Jag ska tävla, första gången sen 2008 faktiskt, visade Silver en gång i performanceklasser våren 2009, men det räknas inte :P

Smokie och jag ska haltra i morgon och Pleasurea på lördag. :D Ska bli skoj, hoppas bara totton sköter sej inne å banan. :S

Nu ska jag snart sova, Pussheja! LH♥

tisdag, september 7

Just another day...

Tuesday, just another tuesday- went to bed really late or should I say early. Fell asleep probably about half past four this morning. Had to work night, cleaning the restaurant. Well, well...

Mum woke me up, reminding me after four hours of sleep I had to drive home and pick up the horsetrailer. Drive it to the big city, Uddevalla, for a yearly controll. Went well, said and done. Back home I took Smokie into the barn and let her rest a bit. I had a bite to eat in company with Mummy and later off to the indoor riding arena.

Smokie did quite well, I want as useually so much more, anyway. She's trying and succed, develope could actually be her first name. ;) We have a training tomorrow, she will be standing in Grästorp until Thursday after one more practice. Hope she behave and want to be mummy's girl.

Time for a walk with my lovely boyfriend, or I hope so (L) F.R

Kiss and LOve, LH ♥

(Felt for being a bit international ;) )

måndag, september 6

Never good enough...

Det verkar som jag aldrig blir nöjd med nått... Det känns så, jag känner mej socialt otillfredställd. Har gått hemma hela dagen och tyckt synd omn mej själv för att jag varit själv hela dagen, jag är bara inte van vid det. :(

Jag vet att jag inte kan ställa för stora krav på min lilla tottohäst, Smokie. Men ändå så vill jag så mycket med henne. Hon (och jag?) verkar vara i en svacka nu. Hon går verkligen inte dåligt, men hon går inte så bra som jag VET att hon kan heller. Usch, jag blir deppad, mest på mej själv för att jag innerst inne vet att hon egentligen gör allt för att jag ska bli nöjd.

Jag är inte nöjd med min tillvaro riktigt över lag, jag är trött på vardagen även om jag vet att jag borde uppskatta den. Jag har det förbannat jävla bra egentligen, jag har flera häst, det finns dom som inte har några. Jag har ett jobb(där jag i stort sett kan välja när jag vill jobba), vissa har inget (eller måste gå till det jobbet dom har varje dag oavsett om dom vill eller inte).

Nej, jg måste ta tag i detta. Min hälsa, min vardag och min inställning för att inte tala om mina krav. *suck* Jag blir trött på mej själv av att bara läsa vad jag skriver. Ett jävla gnäll, det är det enda- GNÄLL!

What ever, LH♥

End of it!

Det får bli ett slut på detta nu, inte massa pizza och skräpmat(!). Ändring, det lär blir nyttig mat i fortsättningen, mi kropp har tagit förbannat mycket stryk. Jag frser och är trött hela tiden, vilket inte är okej. Det måste vara min dåliga kost, vad skulle det annars vara? Vi kan juh lägga till illamående.

Aja, jag är hemma nu. Sov hos min älskling i natt, men nu är det vardags sysslor som gäller. Ska fixa lite med tvätten och diskmaskinen här, men först får det nog bli en dusch så jag vaknar till liv. Det brukar liva upp.

Vi hörs om en stund, LH♥

lördag, september 4

Lördag

Istället för att sitta och läsa alla andras bloggar kanske jag skulle skriva lite i min egen blogg, elller.. ? Nja, altl bra tevksamt detta, ;)

I alla fall, jag har ridit två hästar i dag, Smokie och SIlver. Smokie gick bra, Silver kan vi diskutera. Han är bara så trööööög! :O Ensam hemma som jag är så sliter jag och står i som en gris här! *pust*

Det är jobb ikväll som gälelr sen blir det raka vägen hem och nana kudden! We like!

Kiss and Love, LH♥

torsdag, september 2

Trött!

Det är nog ett under att ögonen inte trillar ut ur hålen i skallen på mej, är så galet trött.Fattar inte hur trött jag kan vara egentligen, men det är bara jobbigt att trycka på tangentbordet. :(

Jag va nere i Varberg igår och häslade på Nattis på skolan. Hon hade första hopplektionen med Jonte, vilket gick hyggligt bra. Han har en lång bit kvar, den lilla pojken. Men han skötte sej fint i alla fall.

En lång dag med mycket bilåkande, men jag lyckade på nått sätt köra på två timmar hem(?) Mamma ringde mej kvart över fem- då hade jag just tankat och va på väg ut ur Varberg. Jag va hemma redan tjugo över sju. Det känns rätt bra jobbat, men tanke på att jag egentligen inte kört särskilt fort. Hamnade i slutet av Göteborgs rusningstrafik, men det gick bara fint ändå. :)

Jag sitter här nu med min kaffekopp och väntar på att mamma ska komma hem från stan. Ska åka och rida, men vill att hon ska åka med och hjälpa mej lite. Brukar bli bra då. för vörigt är det mindre än en vecka tills jag fyller år. ;)

Kiss and love, LH ♥