fredag, december 31

Never more a youth

Det är sant, mina youth-division år är slut. Jag kommer aldrig mer rida en Youth Western Pleasure, aldrig mera Youth Halter Mares 3&over. Det är slut. 2010 är snart över, det är mindre än tio timmar kvar, det är snart över. En sammanfattning av mitt år kommer här.

Årets bästa: Att Smokie utvecklats sjukt mycket och jag har börjat komma underfund med henne.
Årets sämsta: Idiotiska människor och "gå in i väggen".
Årets hästshow: Bara en i år igen, Paint Championatet med SQHA-klasser.
Årets festival: Festival vette fan, Fallens dagar kanske.
Årets crusing: Den enda, Lysekil.
Årets fest: Hmm, nyår tills 2010 eller LaneLoge Lasse Stefans.
Årets film: Det vet jag inte, Eclipse.
Årets jobb: Rasta, jobbaat mest där. Men roligast va nog att skotta tak på Volvo i våras.
Årets sysselsättning: Jobb och ridning, varit massa med mn F.R
Årets resa: Har inte vart nånstans.
Årets påhitt: Har nog faktiskt inte vart så sjukt galen i år...
Årets mest chockande besked: ... Det har nog faktiskt inte hänt nått riktigt radikalt i år.
Årets inköp: Min älskade prestigesadel och bilen såklart!
Årets mest lyckliga stund: När jag och Smokie kom ut på framridninig efter två pleasure klasser. Hon hade vart så sjukt duktig och jag kunde inte hålla tårarna borta.
Årets citat: "Deprisson är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du försökt vara stark för länge."
Årets misstag: Att låta dom bra människorna glida iväg och låtit dom dåliga komma närmare.

Månadsvis sammanfattning
Januari; Jag fick körkort!!! Mycket viktigt, 4 Januari. Månaden inleddes med fest och avslutade med fest.
Februari; Jobbade på volvo, Göteborg Horse Show, massa shopping.
Mars; Det hände ingenting speciellt, massa skolarbete. Kom igång med ridningen efter vintern.
April; Jag va på Elmia, bilmässan med vänner. Mycket rolig dag! Hälsade också på En häst som vi födde upp när jag va liten, Spirello. Sjukt fin häst! Slutspurt i skolan också.
Maj; Lasse Stefans på LaneLOge, sjukt kul! Gick också vårruset tro det eller ej. AYIA NAPA-studentresan med klassen. Lyckat, elelr inte, jag låg sjuk hela resan typ. Inte alls roligt!
Juni; STUDENTEN såklart!!! Sjuk då också höll på att svimma i plantagen, riktigt bra jobbat. Va ledig några veckor innan jag började jobba efter midsommar. Träffade just den kvällen F.R. Sedan va det Lysekils Crusingen, sjukt kul det med. :)
Juli; Månaden inleddes med En tripp till Karlstad. BeachBoys och fest! KALAS! Jag och mamma for också till Tvååker på hundutställning. Mycket trevligt. Jag började träna för Madeleine Stiwing, sjukt bra! Månaden avslutades med dop för Lille Lukas.
Augusti; SMokie markerade och vi trappade ner lite i träningen. Hon fick cykla ett par dagar i stället.
September; Vi tävlade en performanceklass för första gången, började träna två gånger varannan vecka för Madde.
Oktober; En död höstmånad, tränade massa och jobbade.
November; Massa jobb och massa ont i ryggen. Bowling med F.R's företag. Sista gången vi tränade för MAdde i år.
December; MAssa jobb och julstrid. *suck*

FÖr övrigt har mitt 2010 varit ett sjukt år, min hälsa har sviktat och jag har vart hängig och mått dåligt. Förkyld, ont i magen, ont i kroppen och det har bara brutit av varandra. Men, det som är bra ska juh lyfta upp det som är dåligt. Antagligen fanns det en mening med detta.

That's all for now, LH♥

torsdag, december 30

Ont i huvudet

Jag är hemma från jobbet nu, har nött on i huvudet och vill egentligen bara gå oich lägga mej en stund... Min älskling skulle kanske komma hit ikväll, HOPPAS!

Kiss and love, LH ♥

onsdag, december 29

At home!

Hemma nu -till slut- fryser nått sjukt. Sprang snabbt ut och plackade in mina tottisar när jag kom hem. Dom små hade fått mat ute så dom stod och mumsa. Sötisar där, ;) Min enda livsglädje i livet är dom!



Sitter nu i alla fall inne, jobbat hela dagen. Eller jaah, sen klockan tolv. Det slutade i 5,5timmar, men usch så trötter jag är. Vill juh bara bli frisk nött!!! Hoppas att mina prover som togs häromdagen ger nått om inte annat förväntar jag mej att proverna som kommer tas på måndag igen ger nått. *suck*sick and tierd of being sick all the fucking time! :(



Hoppas Mammie och söstra mi komemr hem snart, saknar dom. Helt sjukt, det senaste saknar jag alla så fort dom är borta bara några timmar. :S KONTIGT; nött!



THat's all, LH

Jobb idag!

För första gången på en vecka och två dagar, jag ska jobba idag. Visserligen väldigt lugnt. Jag och en arbetskamrat ska förinventera. Den stora in venteringen är i morgon, jag ska försöka mej på att vara med då också.

Men först stallet, och fixa. :)

That's all, LH♥

tisdag, december 28

Jag vill typ flytta

Ridhusets nedre ände på utsidan


Ridhuset

Garage och stallar.



Ingång till ridhus och stall.

"Nya" Stallet

Ridhuset och uteridbanan

söndag, december 26

Trött

Mår nött inte bra just nu, skulle åkt och handlat det slutade i att jag stannade hemma och mockade istället. Roligt vaah, skönt om inte annat. Nu ska jag gå och lägga mej faktiskt. Fick sova på en madrass på golvet i natt. *suck*

That's all, LH♥

lördag, december 25

Hunter träns

Suttit och kikat lite, väntar spänt på mjel nu. Hittade ett hunter träns, sjukt snyggt! Kommer passa sjukt bra till min sadel och på Smokie.

Hoppas bara dom shippar till sverige nu...

I want..

Lite vill ha såhär efter julafton... OSWSA har juh så sjukt snygga kläder!











Vad ska jag skriva?

Eftersom jag verkligen inte vet vad jag ska skriva och berätta för er mina vänner får jag väll göra som ALLA andra, berätta vad jag fick i julklapp. Det bäste va nog en massageapparat med värme"laser". En spänd och stressad människa som jag behöver det. Fick SNÖ of sweden örhängen av Lina, sjukt fina, super snygg party topp också :D Fick lite pengar och sånt, en syster-mugg av Nattis. Örhängen av Fredrik.

Har inget annat att berätta faktiskt, det som hänt vill jag dessutom inte berätta, That's all, LH ♥

fredag, december 24

God jul

Som rubriken säger, god jul! ♥

måndag, december 20

Dagens citat

Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du har försökt att vara stark för länge.


söndag, december 19

Tomhet

Jag längtar hem nött! Sitter fast inne i Brålanda, jobbar för att det inte finns annat att göra. Är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Googla "gå in i väggen"och en bild på mej borde komma upp och blinka över skärmen känns det som. :s Är helt sjukt. Kanske dags att inse fakta och sjukskriva sej? Eller? That's all, LH ♥

lördag, december 18

Snöstorm

Hemma från jobbet en stund, hmm... Ska ta mej in dit sen igen. Snöstorm, blåser som fan. Driver juh bara nött gött då kan jag säga. *suck* Packat och r förberedd på att bli utsnöad. Inte roligt! Men men, ska sova hos älsklingen i natt när jag slutat.

That's all, LH♥

fredag, december 17

Finally at home!

When coming home is a relief... Sjukt skönt att komma hem igen. Resan från Varberg tog lite mer än tre timmar. Alltså rätt snabbt egentligen med tanke på att det snöade halva vägen. Upp till Göteborg va vägen fin, men efter Tingstadstunneln började det snöa och ha sej. *suck* Men det gick bra, lätta på gasen lite och det flöt på - inte ett enda stopp genom hela Gbg. Sköööönt!

Tog mej sovmorgon i morse, släpte ut Nattis så jag hade nycklar och kunde låsa på eftermiddagen när jag for, sen sov jag ända till klockan tio. Sjukt skönt och väl behövligt. Har vart nått trött det senaste så jag behövde sova lite.

Fick ett glädjande samtal idag också, så nu får vi se vad det blir av detta. Mer info kommer kanske ;)

that's all, LH ♥

torsdag, december 16

Varberg

Jag är sjukt trött! Ögonen går i kors, kroppen lyder inte mina order, har riktigt svårt att skriva just nu. Jobbigt! Resan gick bra, segt dock. Kunde inte köra så fort som jag brukar. Hade trailern med mej och väglaget va inte det bästa, men helt okej ändå. I alla fall, tittade på när Nattis red förut. Silver hästen är sjukt duktig! Vi har ätit och druckit glögg, jätte gott. Nu ligger jag på golvet på min madrass och andas ut. Ska sova länge i morgon när Nattis är i skolan. Nött skönt när jag är nött trött. Hemfärd i morgon. That's all, LH ♥

onsdag, december 15

Update!

Uppdatering, slit och släng i måndags, julbord med bowling igår med jobbet. :) hemskt trevligt. Göteborg idag med mamma. That's all, LH♥

måndag, december 13

Mitt andra hem

Äntligen sängen, har jobbat hela kvällen. Jobbigt *suck* Har ont i kroppen nött! Befinner mej i mitt andra hem, eller kanske mitt tredje, med tanke på stallet och hemma som första och andra då. Är hemma hos sötnöt Simone, ska sova här i natt igen, myspys. :) Nu får det blir natten, God Natt, LH♥

söndag, december 12

Söndag

Mammie och Pappie åkte och handla, lämnade mej ensam hemma med slavgöra, sortera sockar! Jag hatar det, egentligen vet jag inte vad som är bäst, sockar med motiv då dom är lätta att hitta paren på elelr helt vanliga svarta elelr vita där man får para ihop efter nyans, resår, längd osv. Hmm, tål att tänkas på banne mej. Hatar det i alla fall. :O

Myspys kväll igår med några tjejjor från jobbet, en sväng till en hemma fest, va där i en kvart innan jag stack, riktigt segt. Blev dessutom sjukt arg av att se vissa människro där. *suck* Jävla Mellerud-Brålanda-Frändefors. Så sjukt inkokt hela alltet. Ibland känns jag att jag bara vill här ifrån, långt här ifrån, ¨men det svåra är ikke att ge sej av utan att veta vart man ska ta vägen.

Sov i alla fall hemma hos Simone och kom hem i morse. Massa myspysprat igår kväll tills vi somnade. Har fixat stallet och sånt, så allt är klart. Mamma och pappa får nog ta in hästarna sen, blir nog för tidigt annars. Jag ska fara och jobba snart här. Så nu ska jag dricka upp mina vitaminer och sen ta en dusch, sminka mej och fresh n'up och sen får vi iväg här.

I'm gonna do what they say can't be done

That's all, LH♥

lördag, december 11

Lördag!

Usch, jag fryser ihjäl, är så sjukt råt ute och jag är genomfrusen, inte okej. *suck* Är i alla fall klar i stallet är bara att ta in hästarna idag. Det töar så det blir ingen ridning idag. Smokie har inga sulor och jag vill ikke brodda eftersom hon får sina ryck ibland när man rider och longerar. Risken finns att hon får en brodd eller nått i benet, NEJ ALDIRG! Men det skulle tydligen frysa på och komma mer snö så kan väll rida om någon dag igen. *smile*

Jobbade över igår då och va chaufför efter, roligtroligt. Folket i bilen spydde som kalvar. AMATÖRER! Inte spyr man när man dricker, vilka mesar! ;) I alla fall, glöggkväll idag emd tjejjorna på jobbet. Ohyes! ;D

Kiss and love, LH ♥

fredag, december 10

What ever,

DAGENS VILL HA: Nya varma kängor jag kan ha när jag rider.

DAGENS KLÄDSEL: Arbetskläder, typ :)

DAGENS SMINK: Massa! ;)

DAGENS FRISYR: toffs, eller hjälm frisyr ;D it's the shiet! ;D

DAGENS HÄNDELSE: Ridit totto för andra gången på tre veckor.

DAGENS LÅT: ääh, none , ;)

DAGENS PLANER: Jag skulle tydligen va chaufför.... *suck*

DAGENS SAKNAD: S-s-s-soooommmmar! ;)

DAGENS SJUKA: Äh, folk på jobbet... Sjuka människor det finns eller!?!?

DAGENS DROG: C-vitaminer, på brustablett.

DAGENS ROLIGASTE: Rida häst :D

DAGENS FAVORIT: Hmm, Smokie? ;) (L)

DAGENS KÖP: ikke nått, :)

DAGENS GODIS: Hallon-kolor. :)

DAGENS HUMÖR: Yeah, what ever.

DAGENS ORD: Hursom (ännu, funkar fint vettu)

Blir nog aldrig som man tänkt sej eller..?

jag skulle slutat jobba kl 21, det slutade med att jag åkte från jobbet 22.15. *suck* Jag som skulle åka hem och titta på Eclipse, nu sitter jag istället i ett hur fullt med BÖÖÖNNNNEEEERR mellan Brålanda och Frändefors. Lagom intressant typ, eller ikke. Snack om traktorer och bla bla... *suck*

Anyway, jag kom mej ut och rida förut, sjukt mysigt även om min häst bralla rätt bra. Galna Quarter-ponny! Nu ska det bli julkort av bilderna som mamma tog. Great!

Glöggkväll i morgon. super mysigt! :D

Kiss and love, LH♥

torsdag, december 9

Jag kom mej ut till slut och rida, sjukt mysigt! Solen lyste och minusgraderna gjorde sej påminda. Trots att jag red i mina kängor så frös jag banne mej om tårna, *suck*
Jag fryser som en gris så jag funderar starkt på att ta en dusch, kunde vara rätt skönt. Min rygg kan nog behöva värmas upp lite också dessutom har en känsla av att den kommer protestera i morgon mot dagens på hitt. Har ikke ridit på tre veckor. Det är nog till och med Fyra nu förressten. Aja,

That's all, LH♥




Hemma!

Hemma från snöfattiga Varberg. Till ett mycket mer snörikt Dalsland, underbart! Nu blir det stallet, massa fix och kanske rida en sväng i den underbara solen;)

Kiss and love, LH♥

onsdag, december 8

God natt

Jag är sjukt trött efter en dag med bilkörning, massa kyla och sjukt mycket matte. Jag har gnuggat mina hjärnceller riktigt och hjälpt Nattis med matten. PQ-formel och andragradsekvationer.*suck* att man kan glömma så sjukt fort. :o Beger mej hemåt tidigt i morgon, kör Nattis till skolan sen bär det av uppåt norr igen. Nu blir det natten, Sov gott! That's all, LH ♥

Tidsfördriv

DAGENS VILL HA: Sommar, värme och sol,kanske?

DAGENS KLÄDSEL: Rosa Gant-tröja, Mjukisbyxor och Skanska-jacka. KAAAALLLLLTTTT!

DAGENS SMINK: Inget! :D

DAGENS FRISYR: Toffs, orkar inge mer. Körde på Bad-hair-day mössa!

DAGENS HÄNDELSE: Åkt till Varberg.

DAGENS LÅT: Ingen direkt.

DAGENS PLANER: Inga kvar. Middagoch sånt.

DAGENS SAKNAD: Baby och hästarna. <3

DAGENS SJUKA: Kylan!

DAGENS DROG: Ingen.

DAGENS ROLIGASTE: Ingen direkt.

DAGENS FAVORIT: Nattis <3

DAGENS KÖP: Röd glykol ;)

DAGENS GODIS: Oh, massa!

DAGENS HUMÖR: Varken eller, frusen och därför grinig. :/

DAGENS ORD: Hursom

Varberg

Sitter just nu hemma hos Nattis i Varberg. Har tittat påänrhon hopptränade och så har jag frusit. Kann juh säga att här är svinkallt och träningarna är inget som JAcobs träningar där hemma. Sikket fjanteri måste jag nog säga!

Gårdagen blev inte alls somplanerad. När vi va på väg hem från Tidaholm med Fidde-bebisen ringde min käre chef och tyckte jag skulle jobba, jag behöver cashen så kan juh ikke säga nej egentligen. Slutade med att jag gick och la mej halv två i natt. Upp tidigt i morse för att åka till Varberg. Sjukt trött!

Saknar mej baby och mina hästar, :/ inte alls okej attvara utan dom.*suck* Åker hem i morgon igen så det blir ikke så länge borta.

That's all, LH ♥

tisdag, december 7

Ute och åker

Bilen rullar just utanför Vara på Skaraslätten. Jag och mamma är på väg till Tidaholm och hämta en Fidde-bebis. Jag åker och mamma fick köra. Har natt sjukt ont i huvudet, jävla konstanta huvudvärken har börjart igen. Inte okej! I alla fall, va hos älsklingen igår kväll, myspys. Vi hörs senare, LH ♥

måndag, december 6

Bild-"bomb"

Lite bilder från idag, plus en bild på Nattis önskehjälm i Onsdags. :)




God morgon

Hästarna är matade och jag ska snart gå ut och släppa ut dom. Sitetr här nu och försöker peppa mej själv med C-vitamin. Har massa att göra idag, ska fixa stallet och sånt. Mamma övergav mej med hundarna och allt som har med dom att göra. Sen måste jag ner och hämta några spånbalar från resten av pallen som ännu står hos våran leverantör. Ska försöka få tag på Liza och kolla om jag kan hämta foder också.
Sen hör ytterligare en leverantör av sej, får antagligen nya ensilage balar idag också.

Har att göra så det är väll bara att sätta igång eller? That's all, LH♥

Nattblogg!

Är hemma från jobbet nu, efter mycket velande fram och tilbaka slutade det i att jag började kl 18 och jobbade till halv ett. Nu är jag äntligen hemma och ska snart krypa ner i sängen, SKÖÖÖNT! Vill åkte upp till min babü, men fick inse att jag behöver sova riktigt. :/

Sjukt mycket att göra i morgon egentligen, *suck* Vi hörs om en åtta-nio timmar! Taht's all, LH♥

söndag, december 5

Inspirationslös

Inspiration vad är det, är det nått man kan äta? Smakar det bra? Jag är så lack of inspiration att det knappt finns. Jag borde rida, men jag komemr mej inte för att komma ut och upp i sadeln, detta jävla skit väder gör inte saken bättre. Jag vill ha ett ridhus! *suck*

Ska för övrigt jobba till halv ett i natt, men jag är så energi lös att jag snart däckar ihop känns det som. Usch, jag hatar att känna så hära.

That's all, LH!♥

Alla tjejors plåga

Mensverk, mensverk, mensverk! Jobbigt, ont har jag. Vaken nu i alla fall, sjukt trött. Men ska peppa mej med lite c-vitaminer. Efter några stycken brukar man bli mycket piggare, nästan lite doping, men ett överskott av C-vitaminer (i alla fall dom på brustablett) verkar ge mycket energi. Vilekt inte är dumt, även om det är en fejkad energi.

Nu ska jag äta frukost efter som hästarna har fått sin, That's all, LH♥

lördag, december 4

Natten!

Hemma nu, ligger här i sängen med min data och kollar runt lite. :)Konserten va helt okej. Playtones va juh helt fenomenala som vanligt, vad annars? Timotej va bra, dom spelade min och baby's låt, melodifestivallåten(jag som annars hatar melodifestivalen xD) Kom kom kom, vad den nu heter... Bara min älskling som saknades där. Love to him! Jessica Andersson hade jag ikke förväntat mej så mycket av, men Ola. Han va ren besvikelse, trodde han skulle vara mycket bättre live. Men inte då, det kändes segt på nått sätt Förstår ikke varför.

Hursom, Mammie, den söta hade nattat tottarna för mej så jag slapp stallet nu när jag kom hem, tack! kunde bara sätta i min motorvärmare och gå in; skööönt! Nu blir det natten!

That's all, LH♥

F*cking Saturday

Ännu en nedrans lördag- ensam hemma! Har vart och jobbat fixat klart i stallet. Nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan gå ut och ta in hästarna. Sen ska jag åka in till Brålanda och möta upp Simone. Konsert i vänersborg ikväll. Kan bli kul! Vi får se, jag är ikke det minsta peppad, skulle bra mycket hellre ligga hemma och titta på film med en godis påse. *suck*

Kiss and love, LH ♥

fredag, december 3

Jag är så trött!

Jag är trött, trött och trött!Jag är trött i huvudet och i kroppen, jag är trött på falska människor, jag är trött på att alltid vara den som ska ställa upp och ge oh inte få ett skit tillbaka.

Jobbat och slitit som ett svin hela dagen, jag orkar fan inte mer! Stallet, jobbet, stallet igen, tillbaka till jobbet och stallet ytterligare en gång. Nu ligger jag äntligen i sängen. *suck* Jag vill inte sova ensam!

What ever, that's all!

torsdag, december 2

Vill bli frisk!

Jag är ännu små sjuk och det verkar aldrig vilja ge sej, :( Hostar massa, mest på morgonen. *suck* Snorar också ännu och alltihopa är bara jobbigt. I alla fall...

Jag är klar i stallet för idag. Hästarna ska dock snart få gå in för jag ska iväg och jobba några timmar efter halv fyra. Mera cash till mej! *blink* ikke dumt, nej. Dom vill nog dessutom inte heller va ute så länge till, snart mörkt så... Dom är bortskämda och vill inte vara ute efter mörkret lagt sej, ikke. Mörkrädda mina små tottisar.

Körde Nattis till Varberg igår, lååång dag. Men gick rätt bra ändå, älskar juh att köra bil så. Vägen va dessutom bättre ner över så det va juh bara att blåsa på. Röda faran blåser varenda lastbil på hela E6:an ofc *blink blink* Tyvärr fick Silver den lille inte följa emd till skolan denna gången. Beslutade att han fick vara hemma när väglaget här uppe va så sjukt dåligt. Vägen hemifrån oss ut till E45:an är enfilig! Helt sick, dom får la bredda vägen nån gång! Menar så dags när den väntade snön har kommit eller? Det ska tydligen komma mer i morgon kväll. Hoppas dock inte detta. SKa jobba hela helgen, need thoose cash rollin' in.

Stannade så klart i Kungsbacka och spenderade pengar, what else. Först Börjes, slutade med ett nytt stalltäcke med hög hals(bestämt sen innan också dessutom) en dunk med B-vitaminer samt ett par sporremmar till mina nya sporrar. Min lilla docka får ikke frysa, går inte för sej det! Sedan va det juh självklart Svensk ridsport. Kom ut med ett riktigt kap, ;) Det va lite ödet då varan fanns när vi hämtade hem Nattis innan höslovet och den fanns ännu kvar då va jag tvungen att köpa den, förståeligt tycker jag! ;)Ett par Anky ridbyxor 300kr (tidigare kostat 2098kr!!!) Vi kan självklart inte annat än att gilla. *big smile* Sedan fortsatte resan till Varberg, dumpa av alla grejjer åka till hajjen och handla för Nattis, sedan blåsa hemöver igen. Finfint! Nu ska jag sticka ut i stallet fixa in hästarna sedan ta en dusch innan jag åker till jobbet. :) Kvällen ska spenderas i Mellerud hos min sötnöt!

L.H♥F.R

Take care Darlings, LH♥