torsdag, augusti 30

torsdag, augusti 16

Hemlängtan!

Jag har inte vart borta särskilt länge, men uscha vad jag längtar hem igen. Frågan är vad som är bäst, vara borta och längta hem eller vara hemma och vänta på att nån ska komma hem...

Head over heels, LH

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag, augusti 13

Jaha

Det här med bloggande alltså, ibland funderar jag på varför jag ens håller bloggen öppen eftersom jag inte längre bloggar något. Kan juh bero på att det är en hästblogg och jag ännu är utan häst... Det ena ger det andra. Sen är det just för tillfället inte så viktigt för mej att blogga, facebooka eller liknande över huvuvdtaget - got other things on my mind!

Men kan juh för all del ge er en uppdate på mitt innehållsrika liv- jag har semester för första gången i hela mitt liv! Andra veckan nu, jobbet börjar med bonger och brak på måndag nästa vecka, elva dagar kaboom!

Jag åker till Malmö i slutet av veckan här, lite semester hemifrån och some business. :) Feel pretty good, ska götta mej i storstaden med både glass och choklad.

Thats's all, LH♥

torsdag, augusti 9

Svar på kommentar

Lite återkoppling till inläggen om Hunterutrustning; i huvudsak detta.

Jag fäster tyglarna i den nedre lilla ringen, vetärligt talat inte om tyglar får fästas i den stora ringen... Jag kan tänka mej att hävstångseffekten på bettet försvinner då(?) men ska ikke säga säkert.