lördag, oktober 20

Powerwalk

Smutsig och gallig ponnyhäst är ute och pw:ar. Pissväder !

Får era hästar gå ute i regnet hela dagen eller är dom inne?

Published with Blogger-droid v2.0.9

fredag, oktober 19

Snart jobb

Sitter coh väntar på min middag sen drar jag iväg för en kväll med grisarna ska det bli. :)

That's all, LH♥

onsdag, oktober 17

Jaja

Blåser halv storm och regnar, spännande vaah?
Sitter här med en themugg i handen och fryser om fingrarna. Ska strax gå ut i stallet och mocka, pussa på min "ponny" och sen ska jag nog sova tror jag. Har inget vettigare för mej.

That's all, LH  ♥

söndag, oktober 14

Pissväder!

Hösten har vart här en stund nu och den kom inte hit hel obemärkt... Regn och rusk! USch och fy vad det är ledsamt. Blöta hästar och blöta täcken! Verkligen sånt man kan bespara sej!

Aja, idag är det en slappis dag. Har vart i stallet och mockat och fixat, hästarna är ute i regnet, täckade från svansroten upp till öronen SÅKLART! Vad annars liksom? Ändå får jag lite dåligt samvete av att ha dom ute i detta väder. Vet juh att dom egentligen inte lider det minsta. Dom går på stora hagar och betar faktiskt ännu. Dom ska i alla fall snart få gå in igen, om en timma eller två. Dom behöver vara ute i åtminstonde fyra fem timmar.

I morgon kör jag igång på jobbet med ett TRETTON dagars skift. Måndag till Lördag veckan därpå. Cash*moneysound* !!!! Aj lajk alott!

Josie när hon precis kom hem från Skåne.
XOXO, LH♥

söndag, oktober 7

Inside information

Jaah, ni kanske vill veta vart jag håller hus eller? Antingen på jobbet, i stallet, på ridhuset eller hemma hos min älskade pojkvän. Intressant, eller hur? Men det är faktiskt sanningen.

Som heltidsarbetande hinner jag fan inte så mycket mer. Jobbar och står i, sen spenderar jag nästan all min vakna tid med Josie, eller lite får hon dela med sej av till M... Hur hinner men jobba heltid, rida för att tävla med eliten och vara en bra flickvän? Kan man köpa dygn med fler timmar och lite mer energi/ork?

Jag försöker rida varje dag, dom dagar jag inte rider longerar jag. Josie sköter sej fint, hon har börjat acklimatisera sej nu. Hon är inte alls lika spänd som hon va när hon kom hem. Vi jobbar på att komma underfund med varandra i ridningen. Det går framåt. Jag har börjat bli lite mer säker på mej själv och försöker vara mer konsekvent. Men usch vad jag har dålig hållning, känner i musklerna efter jag ridit hur svag jag är. Min horsemanship-pinne rätt upp i röven är long time gone.

Hon är i alla fall världens finaste, jag är så glad att jag fick köpa henne. Tack till Lois som åkte till USA och tack till Malin som hjälpte mej att starta upp och lärde mej pilota denna pärla. She makes me happy!

That's all for now, LH♥




Sista duschen

Sista duschen innan vintern är genomförd. Nu sitter vi och torkar i solen på mammas gräsmatta-do not tell her! Nu blir det ingen mer seriös schampo dusch innan våren  kommer. ;))))

That's all, LH

Published with Blogger-droid v2.0.9