fredag, december 7

Trött jävel!

Ursäktar så hemskt mycket min svordom, eller nej det gör jag egentligen inte, men för att det ska låta bra, eller i alla fall bättre.

I allafall,trött som bara den är jag. Bloggar från pappies dator och den är inte alls som min att skriva på så missar jag ett mellanslag nånstans är det därför, man måste verkligen trycka mitt på tangenten.

Jobbat och slitit hela veckan- snart ett årsen jag började jobba på Bergungen- gud, jag har verkligen spenderat mer tid där än nån annanstans dett året. Jobbar hela jul och nyår, är ledig på nyårsdagen.  Kalas!

Det har vart snöstorm här, som i resten av sverige,denna veckan så Josie har fått vila. Mörkt när jag kommer hem från jobb och vågar mej ikke ut med transporten kan jag säga. Skulle dö lite om det hände nått. Förhoppningsvis i morgon eller på söndag.

Nu ska jag natt fodra och sen får vi sevad som händar, funderar på om jag ska fixa om i bloggen lite? Lite med klassikt kanske? Hmmm...?

That's all, LH♥

måndag, december 3

Måndag

Alltså måndagar. Det är verkligen pest. Jag avskyr dom! Ännu mer idag när kroppen värker, humöret är på botten, energi och ork glömde jag någonstans. *suck* Kan klockan bara bli tre nu så jag får åka hem och sova bort det jobbiga? Snälla!?!?!! Hade det inte vart för att vi måste kastrera idag så hade jag med lätthet kunnat däck under en lampa med grisarna.

Over and out, LH

Published with Blogger-droid v2.0.9