tisdag, juni 6

Tävling utan att tävla

Under 2016 va jag på en tävling, Quarter-SM, en dag för att kolla hela dagen. Jag höll mej lite medvetet borta från the circut of showing för att inte göra det svårt för mej själv mentalt. Jag blir så jäkla tävlingssugen nä jag suger i mej atmosfären och förbaskat rastlös av att sitta där på läktaren hela dagen. Vad gör man liksom på tävling när man inte preppar och tävlar? I have no idéa!

 
I helgen ska jag dock vara på tävling hela helgen utan att tävla. Som ni trogna följare redan vet och nya läsare nu får veta så sitter jag sen flera år i styrelsen för NSBA Scandinavia. I helgen med strat på fredag går vår tredagarsshow av stapeln på Grevagården. Det kommer antagligen kännas konstigt att vara på tävling utan att tävla en hel helg, men jag får hoppas det inte ger mej spunk. Haha!

Jag har i uppgift att hämta domarna på flyget så idag har jag emellan stallarbete städat min bil ordentligt. En hel roller gick verkligen åt för att bli av med hundhåren i bagaget. Dock va rollern bästa alternativet. Dammsugaren tog bara det som va löst, det som satt i inredningen tog rollern bättre. *suck* Nu är min V70 fin(are) i alla fall och förhoppningsvis ska ingen få ett hundhår i näsan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar